Trupa Akcent este acuzata ca a furat melodia "Dragoste de inchiriat" de la Viorel Sipos, membrul trupei 3rei Sud-Est, scrie revista VIP. Se pare ca cei patru akcenti au inregistrat piesa in studioul Win Production din Constanta al lui Viorel, cu ajutorul echipei acestuia. Neintelegerile au aparut in momentul in care "Kylie", versiunea englezeasca a piesei cu pricina, a devenit hit in discotecile europene.

CINE-I VINOVAT?

Trei ingineri de sunet de la studioul constantean spun ca ideea, muzica si textul piesei le apartin. Ei ii acuza pe membrii trupei Akcent ca si-au insusit meritele pentru succesul melodiei si ca evita sa mentioneze colaborarea cu Win Production. In replica, trupa Akcent declara ca atitudinea echipei de studio si a lui Viorel Sipos este bizara. Cei patru baieti spun ca melodia initiala este produsul muncii de echipa dar varianta in engleza poarta clar semnatura Akcent.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.