La "Urechile Sus", matinalul radioului InfoPro, vedetele fac, zi de zi, dezvaluiri care mai de care mai... nastrusnice.
Asa am putut afla ce indeletnicire inedita avea Nicoleta Luciu in clasele I-IV. "Eram innebunita dupa creioanele acelea chinezesti cu guma in capat. In fiecare zi stateam la panda pana pleca toata lumea din clasa ca sa caut pe jos si prin banci creioane uitate. A doua zi, in loc sa intreb ale cui sunt sau sa le dau inapoi, eu le modificam. Cu acul, scrijeleam Nicoleta pe ele, ca sa se vada clar ca sunt ale mele", a povestit Nicoleta.

De asemenea, la matinalul InfoPro, prezentat de Florin Goldic, Nicoleta a mai amintit de niste patanii "de podium". "Mi s-a intamplat la prezentarile de moda sa mi se desfaca chilotelul si sa ajung la capatul podiumului aproape dezbracata sau sa intre tocul in podea si sa nu il mai pot scoate." Daca cineva se intreaba cum a iesit Nicoleta din aceste situatii, raspunsul e simplu: a zambit.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.