Pentru toata lumea care lucreaza la telenovela romaneasca "Lacrimi de iubire", incepand cu actorii si terminand cu echipa de productie, ziua de sambata a fost una plina de emotii si de bucurie. Dupa aproximativ doua luni de filmari, toti cei care sunt implicati in al doilea proiect realizat de Acasa in colaborare cu MediaPro Pictures s-au adunat in Buftea pentru a viziona episodul-pilot, primul din cele deja montate.

Timp de doua ore, toti cei adunati in jurul televizorului au urmarit foarte concentrati fiecare scena. La primele imagini s-a lasat o liniste mormantala, dar pe parcurs, in functie de aparitia unor personaje si de multe replici cu talc, toti au izbucnit in hohote de ras. Nu au lipsit nici scenele dramatice, astfel ca primul episod le va rezerva telespectatorilor niste surprize de proportii. La sfarsit, actorii au fost felicitati si toata lumea a fost incantata de imaginile vazute. Insa, cum pauza s-a terminat, toti cei care au avut de filmat in ziua respectiva s-au indreptat spre cabinele de machiaj si costume, pregatindu-se pentru urmatoarele secvente.

Repetitiile pentru "Lacrimi de iubire" au inceput pe 23 iunie, iar filmarile pe data de 4 iulie. La inceput, pentru a profita cat mai mult de vremea frumoasa, au fost filmate foarte multe scene care aveau loc afara, fie ca era vorba de decorurile din Buftea sau de prin Bucuresti, dar de asemenea, timp de doua saptamani, echipele s-au deplasat prin tara, respectiv la Cluj, la mare si in Delta Dunarii unde au avut loc de asemenea filmari importante. Un episod are aproximativ 32 de secvente, iar pana in acest moment au fost filmate in jur de 800 de secvente care vor fi montate in diverse episoade.

Lucian Viziru, unul dintre protagonistii din "Lacrimi de iubire", a declarat ca: "Am avut mari emotii... Eram curios sa vad reactiile tuturor celorlalti colegi, dar cel mai mult m-a bucurat faptul ca, dupa ce am terminat de vizionat, idolul meu domnul Sebastian Papaiani mi-a spus ca ma descurc foarte bine. In rest, cu totii am vazut diferentele intre "Lacrimi de iubire" si "Numai iubirea".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.