Viata amoroasa a vedetelor noastre este comentata pe larg, de cate ori se iveste ocazia, prin paginile ziarelor de specialitate. Acesta este insa riscul pe care si l-au asumat cand au aspirat la statutul de vedeta. Am tinut sa precizam acest aspect pentru ca deseori am fost criticati noi, jurnalistii, ca ne bagam unde nu fierbe oala. Dar daca oala fierbe in public, atunci noi ce vina avem ca ne tin urechile si avem o privire agera?

Asa se face ca in urma cu ceva vreme Marian Ionescu, membrul formatiei Directia 5, a fost zarit in compania unei femei. Lucru obisnuit pentru acest Don Juan veritabil. Din ultimul numar al revistei Star aflam ca domnul cu pricina a facut o noua cucerire in randul femeilor din show-bizz-ul romanesc. Este vorba despre nimeni alta decat actrita si mai nou cantareata Crina Matei.

Cei doi proaspeti indragostiti s-au afisat impreuna intr-un club bucurestean, cu ocazia unei petreceri aniversare a impresarului trupei Mandinga. Cu toate ca Marian si Crina nu au venit impreuna si s-au ferit intreaga seara de ochii carcotasilor, privirile dulci si discutiile purtate intr-un separeu al clubului au fost mai mult decat evidente si au marcat, "pe bune", am putea spune, relatia dintre cei doi.

Suspiciunile s-au adeverit insa, asa cum spun colegii nostri de la Star, a doua zi, cand cei doi si-au facut simtita prezenta intr-un alt local din Capitala. Cu toate ca au stat la mese diferite si au incercat sa induca in eroare persoanele aflate la fata locului, tactica lor a esuat. Un lucru este cert. Marian Ionescu a puncat. Dupa Loredana, Gianina Corondan, Catinca Roman si Anna Lesko, acum, in viata cantaretului este Crina Matei. Pentru cat timp oare?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.