Tom Boxer este unul dintre putinii romani care au petrecut doua nopti alaturi de Mike Tyson, pe vasul inchiriat de acesta, Summerwind. DJ-ul roman, scolit la Londra, nu a fost singur, ci insotit de Marina si de fetele de la Chocholate.

De alfel, Marina l-a dat gata pe fostul campion mondial al greilor. Tyson s-a declarat fanul numarul unu al romancei si n-a pierdut-o o clipa din ochi, chiar daca pe iaht se aflau o multime de fete frumoase. In ciuda faptului ca Tyson asculta de obicei hip-hop, el a apreciat foarte mult vocea cantaretei din Romania.

DIFERIT

Boxerul a dansat pe ritmurile melodiilor "Caciula p-o ureche" sau "Nopti de mai", iar DJ Tom Boxer a fost omul insarcinat cu intretinerea atmosferei. Dupa ce si-a terminat programul de mixaj, romanul a stat cateva momente de vorba cu Iron Mike. Spre surprinderea lui, fostul campion mondial este departe de a fi bestia din ring. "Mike este un baiat minunat", a declarat Tom, dupa cele doua party-uri.

INCANTAT

La randul sau, Mike Tyson a fost foarte incantat de romani. Nici nu i-a trecut prin gand ca, intr-o tara de care inainte nu auzise prea multe, va gasi atat de multi oameni care sa-l iubeasca. Iar acest lucru n-a ramas fara urmari. Fostul lider mondial al greilor a afirmat ca i-ar placea ca intr-un viitor apropiat sa se mute in Romania. "Mi-a spus ca si in America are o multime de fani, dar, in acelasi timp, foarte multi oameni si-ar dori sa-l impuste. Insa a fost impresionat de felul in care l-au primit romanii. De altfel, a promis ca se va intoarce aici", a spus DJ-ul.

Dupa aceasta petrecere privata, despre Tom Boxer se poate spune ca este un protejat al zeitei Fortuna. Mai ales ca, Gary - managerul lui Mike, dar si al altor vedete internationale precum Lenny Kravitz sau P. Diddy - a promis ca il va promova peste Ocean, in SUA. La randul sau, Tyson i-a invitat atat pe Tom, cat si pe Marina sa-l viziteze in America.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.