Actorul american Robert Downey Jr., a carui cariera a fost perturbata de consumul de droguri si alcool, s-a casatorit cu producatoarea de film Susan Levin, cu care avea o relatie mai veche, anunta, ieri, revista People, citata de Mediafax.

Ceremonia, la care au asistat doar apropiati si rude, printre care actorul Keanu Reeves si cantaretii Billy Joel si Sting, a avut loc sambata, la Amagansett, in apropiere de New York. Downey, in varsta de 40 de ani, si Susan Levin, cu noua ani mai tanara, s-au intalnit in 2002, cand ea a fost unul dintre producatorii filmului "Gothika" al lui Mathieu Kassovitz, in care actorul juca alaturi de Halle Berry. Aceasta este a doua casatorie pentru Downey, care are un baiat de 11 ani din casatoria cu Deborah Falconer. Downey, care a jucat in peste 50 de filme si era considerat drept unul din cei mai promitatori actori de la Hollywood, si-a intrerupt cariera in 1996, cand politia a gasit heroina si cocaina in masina sa. El si-a petrecut urmatorii sase ani intre inchisoare, unde a stat cateva luni, si cure de dezintoxicare.

Revista People da asigurari insa ca actorul a lasat in urma aceste probleme si ca Susan Levin a fost de acord sa se casatoreasca cu el cu conditia sa nu se mai atinga de droguri si alcool. Fiul unui actor si regizor si al unei actrite care era si cantareata, Robert Downey Jr. a debutat in cinematografie in 1970. Interpretarea rolului lui Charlie Chaplin intr-o biografie semnata de Richard Attenborough in 1992 i-a adus o nominalizare la Oscar. El a obtinut un Glob de Aur in 2001 pentru rolul pe care l-a jucat in serialul de televiziune "Ally McBeal".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.