Viitoarea fosta familie Paris, formata din celebrul cuplu de miliardari Paris Hilton si Paris Latsis, s-a despartit. Visul mostenitoarei imperiului Hilton de a deveni sotie s-a spulberat. De vina pentru cele intamplate este nimeni altul decat logodnicul sau, grecul Paris. Cei doi tineri, si indragostiti la vremea aceea, au organizat in urma cu cateva saptamani o mare petrecere ce avea ca motiv, daca putem spune asa, nunta. Numai ca, la party, parintii lui Latsis nu stiau nimic despre casatoria fiului lor drag.

A fost suficient pentru frumoasa blonda sa izbucneasca intr-un plans isteric si sa contramandeze absolut tot. Surse apropiate celor doi, citate de revista FemaleFirst, sustin ca parintii baiatului au aflat, stupefiati, la petrecere, ca fiul lor urma sa devina ginere. Aceleasi surse sustin ca tatal lui Latsis nu era de acord ca fiul sau sa-si puna pirostriile de la 22 de ani.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.