De cand are un iubit bogat si influent, Nicoleta Luciu a inceput sa "produca" si ea mai multi bani.

Daca in trecut voluptuoasa bruneta facea spoturi ieftine sau nu facea deloc, astazi, aflata sub bratul protector al lui Zsolt Csergo, Luciu filmeaza spoturi publicitare de 5.000 de euro.

Din ultimul numar al revistei VIP aflam ca, de cateva saptamani, atat Bucurestiul, cat si Constanta au fost invadate de panouri publicitare cu imaginea iepurasului Nicoleta Luciu. Acestia sustin ca Luciu, care are la activ patru aparitii intr-o revista dedicata barbatilor, a incasat pentru aceasta reclama la un anumit produs 5.000 de euro plus 1% din vanzarile incasate. S-ar parea ca bruneta a stat ceva timp in dubiu daca sa accepte sau nu propunerea, dar, avand mare nevoie de bani pentru a-si construi casa visurilor sale, a batut in cele din urma palma. Carcotasii spun insa ca Nicoleta nu trebuie sa-si faca griji in privinta constructiei, caci ea va primi o mana de ajutor din partea iubitului ei bogat, Zsolt.

Din sursele noastre am aflat ca, de cand formeaza un cuplu, Nicoleta si Zsolt nu se afiseaza impreuna, cu toate ca mai tot timpul sunt unul langa celalalt. Spre exemplu, atunci cand merge cu iubitul la cazinou, una dintre sursele de venit ale lui Zsolt, el fiind proprietarul sloturilor din mai multe cazinouri bucurestene, Nicoleta sta cumintica in masina. Dupa ce acesta-si termina treaba, cei doi demareaza in tromba, in speranta ca au mai scapat inca o data de paparazzi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.