In ciuda reputației sale, Mike Tyson a fost cuminte pe timpul șederii sale in Romania. Nu a făcut scandal, nu a sărit la bătaie, insă nu și-a putut refuza unul dintre marile sale hobby-uri: femeile.Fostul campion mondial al greilor profesioniști a sosit miercuri la Constanța, la bordul unei ambarcațiuni de lux. După ce a luat pulsul orașului, timp in care a discutat amical cu trecătorii care l-au recunoscut și cărora le-a dat autografe, "Iron" a revenit la bordul vasului său și a pus pe rol o petrecere privată. Seara a inceput printr-o prezentare de modă, la care au luat parte mai multe manechine ale casei de modă Diva Models.

Multe dintre ele au defilat in costume de baie, iar cel supranumit "Bestia" a rămas incantat de ceea ce a văzut. Pe două-trei dintre ele, dar și pe cateva fete aflate pe faleză le-a invitat să-i țină companie in noaptea respectivă. Insoțit de patru frumoase și cațiva apropiați, Tyson a părăsit vasul la ora 1:30, indreptandu-se spre "Clubul XXI" din Mamaia. Acolo s-a intalnit cu doi dintre cei mai cunoscuți luptători din circuitul Local Kombat, Daniel Ghiță și Ciprian Sora, aflați pe litoral pentru un concurs de selecție rezervat celor care vor să intre in galele K1.

"A fost o mare onoare să dau mana cu el. Pentru mine, Mike Tyson este ca un idol. Am stat foarte puțin de vorbă cu el, dar mi-am dat seama că este un tip deosebit, fără ifose de mare campion. Eu zic că i-a plăcut la noi. Avem locuri frumoase, iar romanii știu să se distreze", a declarat SPP-istul Sora.

Se laudă că a avut 24 de femei intr-o singură noapte!
La club, Mike a stat doar o oră și jumătate, timp in care a fost bine păzit de bodyguarzi. In jurul orei 3:00 el a plecat spre ambarcațiunea Summerwind, marcat indeaproape de cele patru dive. Manechinele nu au mai părăsit vasul pană dimineață, semn că Tyson a gustat din farmecele fetelor noastre. In urmă cu numai o lună, cel mai tanăr campion al greilor din istorie a șocat opinia publică atunci cand a declarat că a avut 24 de femei intr-o singură noapte și, culmea, a avut orgasm cu toate!

Elicopter de la S§rbu

Adrian Sarbu, boss-ul PRO TV, a dorit să-l aibă invitat aseară, in studio, pe Mike Tyson, motiv pentru care a deblocat imediat un elicopter pentru pugilist. Acesta nu a părut interesat pe moment de invitație, preferand să rămană la Mamaia, unde s-a fotografiat ieri și cu luptătorul Ciprian Sora.

"Iron", interesat de ProSport

Ieri, Tyson s-a trezit in jurul pranzului. După ce s-a plimbat cu o șalupă, a acceptat invitația promotorului Eduard Irimia (foto stanga) de a face o vizită la clubul New Orient, unde este instalat ringul pentru gala Local Kombat. "Am ținut legătura cu Mike prin producătorul Florin Suciu", a declarat Irimia. Tyson a luat pranzul la club, după care s-a odihnit timp de o oră și jumătate. Cand s-a trezit, "Iron" a observat un exemplar al ProSport și a dorit să afle ce a apărut despre el in ziar. După aceea a ieșit pe plajă, unde s-a așezat pe un șezlong, inconjurat de băieți cu mușchi și fete frumoase (foto dreapta). Cel mai mult a fost insă impresionat de un localnic care avea tatuat pe piept numele Mike Tyson.