Casatoriti de cateva ori la Primarie, cununati de un sobor de preoti si divortati de o armata de avocati si judecatori, Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu se pregatesc pentru o noua casatorie.

Cei doi s-au impacat de curand si au decis ca trebuie sa fie impreuna cu acte si sa aiba un copil. Silviu Prigoana a anuntat in direct, marti seara, la postul OTV, ca se va recasatori cu fosta lui sotie, Adriana Bahmuteanu. "M-a cerut de barbat. si cred ca trebuie sa ne casatorim cu acte ca sa avem un copil. Ne dorim amandoi foarte mult un copil", a declarat Prigoana in direct. Contactat de Libertatea si intrebat cand crede ca va avea loc evenimentul, afaceristul ne-a spus ca s-au hotarat de curand si n-au ajuns inca la planurile de detaliu.

"Probabil ca nunta va avea loc intre Craciun si Revelion, trebuie sa fie intr-o locatie speciala si, daca la prima nunta am fost cu trasura, acum probabil ca vom merge cu elicopterul. Amandoi am ajuns la concluzia ca ne iubim si ca trebuie sa ne casatorim." De curand, fostii soti s-au certat chiar in direct la tv, Adriana acuzandu-l ca nu este interesat de vi-itorul lor copil. Adriana a pierdut de curand o sarcina.

"Cred ca am avut ghinion si pentru ca nu s-a intamplat sa apara intr-o familie adevarata. A fost o tragedie pentru Adriana. Asa ca ne-am decis sa ne casatorim din nou. Asta este. O iubesc si sper sa fie bine. Nu mai are importanta care pe care a cerut. Amandoi ne-am cerut unul pe celalalt. Desigur ca sunt interesat de zestrea ei", ne-a spus pe un ton glumet Prigoana, care se afla in fata celei de-a cincea cununii din viata sa.

Omul de afaceri mai are doi baieti din prima casatorie. intrebat daca nu se va razgandi pana la Craciun, data fiind frecventa mare de rasturnari de situatie in cuplul Bahmuteanu-Prigoana, afaceristul spune ca el este serios. "Cum sa frang inima fetei? Se poate. Eu sunt sigur de ceea ce vreau. Asa ca nunta va avea loc sigur", ne-a mai declarat el.

Istoricul relatiei

Noiembrie 2003. S-au casatorit prima oara. Dupa o luna Adriana a introdus actiunea de divort.
Ianuarie 2004. A avut loc a doua casatorie, dar si prima lor nunta, petrecuta cu mult fast la Palatul Snagov. La cateva luni a avut loc o tentativa de divort.
August 2004 - Al doilea divort, survenit dupa inca o tentativa anterioara.
Iarna 2005 - Se impaca, dar fara a mai trece si pe la Primarie. O noua separare a venit in primavara.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.