Un judecator a aprobat divortul in cazul actorilor Brad Pitt si Jennifer Aniston, decizia finala urmand sa fie pronuntata pe 2 octombrie, transmite Mediafax. Documentele juridice nu dezvaluie modul in care cele doua vedete si-au impartit proprietatile, dar se stie ca Pitt si Aniston au incheiat un acord amiabil in aceasta privinta.

"Parteneriatul marital se incheie si partile revin la statutul de celibatar", se arata in documente. In varsta de 36 de ani, Jennifer Aniston a intentat divort in martie, invocand conflicte ireconciliabile, la 11 saptamani dupa ce ea si Pitt au anuntat public ca se despart. Vedeta serialului "Prietenii tai" a declarat ulterior revistei Vanity Fair ca inca il iubeste pe Pitt, dar isi va vedea de viata ei. "Ceea ce ma intristeaza este ca totul a fost redus la un cliseu hollywoodian, sau poate un cliseu uman", a comentat ea atunci.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.