Loredana Groza a fost fotografiata de paparazzi revistei "Ciao!" la piscina Le Club din Satul Francez, facand plaja fara sutien.

Astfel, in cel mai recent numar al revistei, ce apare astazi pe piata, fanii cantaretei pot admira in detaliu sanii acesteia, dar si o strambatura de zile mari pe care aceasta a reusit-o din plin. Dupa ce a facut baie in piscina luxosului compex, cantareata s-a asezat pe un sezlong la soare. Cum nu voia sa se bronzeze cu sutien, l-a scos. Dar n-a putut sta prea mult timp linistita la plaja. La un moment dat i-a zarit probabil pe paparazzi prin tufisuri, dat fiind ca brusc s-a decis sa-si puna sutienul la loc.

Din nefericire pentru ea, operatiunea s-a dovedit a fi anevoioasa si i-a luat destul de mult timp, asa ca bliturile au surprins-o pe cantareata la bustul gol. Nu asta ar fi problema, pentru ca la varsta pe care o are Loredana se poate mandri cu sanii ei mari si frumosi. Dar strambatura pe care a tras-o pentru fotografi a fost cu siguranta una dintre cele mai reusite pe care acestia le-au imortalizat pana acum.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.