Dupa succesul pe care l-a avut in urma cu un an la prima iesire pe podium ca manechin, Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Romaniei, a fost remarcata de multi, designeri vestimentari. De curand ea a devenit pentru un sezon, imaginea casei Ziggo.

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Romaniei, si-a facut debutul in modeling in urma cu un an, cand a prezentat cateva rochii de mireasa pentru Anca Maxim. Atunci a fost remarcata de mai multi designeri care declarau ca este potrivita pentru aceasta meserie. De curand Elena a acceptat oferta casei de moda Ziggo de a deveni imaginea colectiei toamna-iarna 2005-2006.

Suma pentru care fiica presedintelui a acceptat sa pozeze este confidentiala, dar apropiatii spun ca s-a ridicat la cateva mii de euro. Timp de doua zile Elena a pozat mai mult de zece ore pe zi, a imbracat toata colectia, si a schimbat machiajul si coafura de zece ori. Pentru sedinta au fost aduse sampanie de la Paris, fructe de cacao si alte fructe exotice, bijuterii si flori rare. Teodora Burz, director general al casei Ziggo, spune ca au vrut ca imagine a firmei o tanara modesta in comportament si sofisticata totodata, frumoasa, cu personalitate puternica si care sa nu-si fi legat numele de nici un alt brand.

"sedinta foto a fost pregatita timp de 30 de zile, am folosit doua locatii Muzeul Satului si o casa de lux, iar Elena a reusit sa intre in pielea personajelor interpretate fara probleme. Ea va fi imaginea Ziggo pentru sezonul toamna-iarna 2005-2006. sedinta foto s-a facut afara, pe o caldura de 30 de grade si Elena a trebuit sa imbrace haine groase, dar nu s-a plans deloc. E o persoana modesta, fara pretentii si un manechin foarte bun." Anul acesta Elena a mai acceptat oferta celor de la Voltaj de a aparea in videoclipul lor, astfel ca se poate spune ca si-a facut deja intrarea in showbiz. Pe langa activitatile legate de lumea artistica si industria de frumusete, Elena lucreaza ca economist la o firma din Bucuresti.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.