Postul de televiziune din Baneasa isi pregateste grila de toamna fara emisiunea „Folclorul contraataca” si fara Catalin Maruta

"Din dragoste", "Recursul etapei", "Duminica in familie" si "In gura presei" sunt singurele emisiuni care se vor regasi cu siguranta in grila de toamna a postului Antena 1.

Pana la definitivarea acesteia, surse din televiziunea din Baneasa afirma ca, pe langa Dan Negru, al carui "Ciao, Darwin!" a fost scos din planuri, nici revenirea pe ecrane a cuplului Andreea Banica-Ionut Dolanescu nu mai este sigura. Motivul este acelasi: secarea resurselor creative.

Incertitudine "folclorica"

Desi emisiunea a inregistrat o medie de 7,1 puncte de rating anul acesta, in cel de-al doilea sezon al ei, ultimele editii au fost realizate cu invitati cvasinecunoscuti, punandu-i in dificultate chiar si pe cei care trebuiau sa le gaseasca nod in papura, conform formatului emisiunii.

Contactata telefonic de EVZ, Andreea Banica s-a aratat surprinsa, dar nu a negat varianta scoaterii din program a emisiunii pe care o prezinta. "Mai bine vorbiti cu PR-ii de la Antena 1", a replicat blonda, adaugand ca se grabeste la un concert.
Reprezentantii postului s-au rezumat sa afirme ca grila de toamna este inca in lucru, nefiind luate nici un fel de decizii definitive.

Maruta ramane pe TVR, poate la "matinal"

O alta vedeta care pare sa fi "sarit din schema" celor de la Antena 1 este Catalin Maruta.
La inceputul verii, despre vedeta TVR 2 se afirma cu siguranta ca va deveni noua achizitie a postului din Baneasa. Cu toate acestea, Maruta a refuzat sa se transfere pe perioada verii, astfel ca moderatorul emisiunii "Cel mai tare din parcare" a devenit Pepe.
Mutarea lui Maruta se pare ca nu va avea loc nici in aceasta toamna, desi planurile initiale il asociau cu un nou program matinal pregatit de Antena 1.

Moderatorul "Tonomatului" a declarat pentru EVZ ca singurul lucru sigur la aceasta ora este faptul ca echipa sa va intra intr-o vacanta de o luna dupa editia de vineri a emisiunii. Surse din TVR spun ca Maruta intentioneaza sa ramana la postul public si ca sansele de a promova pe TVR 1 sunt din ce in ce mai mari, mai ales ca acest canal pregateste, de la 1 octombrie, un program matinal.

Filme si seriale

Planurile celor mai importante televiziuni din Romania se concentreaza in aceasta toamna pe productia de filme de tot felul. Cea mai impresionanta oferta vine din partea Media PRO, care este implicat in sase astfel de productii: doua telenovele pe Acasa TV, un
"sitcom" si un "soap" nou pe Pro TV, un lungmetraj cu Vacanta Mare si o noua serie din "Baieti buni". Pe langa emisiunile de divertisment, Antena 1 va difuza din aceasta toamna o telenovela produsa in colaborare cu Valeriu Lazarov, "Secretul Mariei", si o miniserie politista cu Jojo, "Un caz de disparitie".

National TV intra si el in competitia pentru publicul telenovelist, cu "Cuscrele", un serial cu buget mic, dar din a carui distributie fac parte actori consacrati precum Tamara Buciuceanu-Botez, Draga Olteanu Matei, Horatiu Malaele, Stela Popescu si Alexandru Arsinel.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.