FOSTA COMPONENTA A.S.I.A. VA JUCA ROLUL PRINCIPAL DIN TELENOVELA "SECRETUL MARIEI" PRODUSA DE VALERIU LAZAROV

S-a lansat in A.S.I.A., de unde a plecat cu scandal, a jucat la TNB si s-a dezis de muzica, l-a iubit nebuneste pe Papadopol. Acum Anemona este cea care a acceptat conditiile de care s-a plans Cristiana Raduta.

Dupa ce a plecat din A.S.I.A., Anemona Niculescu a spus ca vrea sa fie doar actrita. Dar "joaca" la TNB nu i-a oferit prea multa popularitate.

Si nici ultima melodie "Candva, cumva", cu tot cu videoclip, interpretata alaturi de DMS, nu a propulsat-o pe primele locuri ale topurilor. Dar rolul principal din "Secretul Mariei", telenovela produsa de Valeriu Lazarov dupa ce Cristiana Raduta a plecat de pe platourile de filmare, ii va aduce cu siguranta popularitatea pe care o vrea.

SEX CU PACALA

Daca Raduta a fost suparata din cauza "excesului de erotism de joasa calitate", cum a declarat in comunicatul de presa, Anemona poate sa spuna ca are experienta in scenele de amor. Ca doar a fost nevasta lui Pacala. "Daca tot suntem, pe pelicula, sot si sotie am facut tot ce tine de o casnicie adevarata. Am facut sex si am aparut, normal, goi..." dupa ce a turnat cateva scene fierbinti in filmul "Pacala se intoarce".

BARBATII EI

Multe zvonuri i-au legat pe George Vintila si pe Anemona. Mai ales ca atunci cand A.S.I.A. era la inceput George se ocupa de emisiunea "Generatia Pro". Apoi, dupa ce solista a parasit trupa, Papi, adica Alexandru Papadopol, a iubit-o pe Anemona. Ba chiar a fost "dragoste la prima vedere", dupa cum declara acesta. Iar acum compozitorul Andrei Kerestely este barbatul visurilor vedetei.

PREA PUDICA

Cristiana Raduta s-a dovedit a fi mult prea pudica pentru rolul principal din "Secretul Mariei", telenovela lui Lazarov. In schimb, Anemona Niculescu nu. Fosta componenta a trupei A.S.I.A. s-a apucat deja sa turneze scenele care au socat-o pe Raduta.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.