Zvonurile ca Lili Sandu si iubitul ei, fotbalistul Bogdan Stelea, au probleme de cuplu s-au raspandit cu repeziciune zilele trecute.

Toate acestea au fost alimentate de faptul ca cei doi au amanat deocamdata nunta pe care planuisera sa o faca in aceasta toamna si nici nu au specificat cand isi vor oficializa relatia. in fapt, Lili si Bogdan tocmai au sarbatorit cinci ani de cand sunt impreuna plecand intr-o vacanta de vis in Grecia si la Monte Carlo.

Lili spune ca s-a saturat de barfele pe seama relatiei lor, ca nici macar nu o mai deranjeaza si ca nici nu le ia in seama: "E firesc sa se auda tot felul de zvonuri, mai ales ca acum Bogdan joaca in Grecia, iar eu stau aici pentru ca urmeaza sa joc intr-o noua telenovela, si de aici toate aceste speculatii.

Nici nu se pune problema sa ne despartim, Doamne fereste! Am implinit cinci ani de cand suntem impreuna. si chiar daca el sta acum in Grecia, eu o sa merg des la el, e si aproape, chiar ma pregatesc sa plec zilele astea."

"Am decis ca nu este momentul pentru nunta"

Cu privire la nunta pe care au amanat-o, Lili ne-a spus: "Am avut niste probleme, nu noi doi ca si cuplu, ci de alta natura, si de aceea am decis ca nu e momentul. Atunci cand o sa putem face o nunta asa cum ne dorim, o sa o facem. Poate sa se intample maine sau la anul. Nu stiu. Dar pentru mine chiar nu conteaza o hartie."

Ca sa sarbatoreasca intr-un mod mai aparte cei cinci ani de convietuire impreuna, Lili si Bogdan au fost plecati intr-o vacanta de doua saptamani: una au stat-o in Grecia si alta la Monte Carlo.

Daca in Grecia mai fusese, la Monte Carlo, Lili a fost pentru prima data in viata ei si i-a placut la nebunie tot ce a vazut acolo: "M-am indragostit de Monte Carlo, mi-a placut tot: oamenii care erau civilizati, linistea si atmosfera. Mi-au placut restaurantele, cafenelele, plajele, totul. L-am declarat orasul vietii mele si imi doresc sa mai ajung acolo."

Dupa ce tot anul trecut a fost ocupata cu filmarile pentru telenovela "Numai iubirea", dar si cu inregistrarile pentru albumul ei care se va lansa in toamna, Lili a profitat din plin de aceasta vara si a petrecut-o alaturi de iubitul ei Bogdan.

Pentru ca din toamna va fi la fel de ocupata. Va incepe filmarile la noua telenovela de pe Acasa TV, "Pacatele Evei" si isi va lansa albumul muzical.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.