Cantareata Courtney Love a fost trimisa la o clinica la dezintoxicare de catre un judecator care a spus ca ia in considerare posibilitatea de a o incarcera pentru ca si-a incalcat termenii de eliberare conditionata, informeaza BBC.

Cantareata a inceput sa planga atunci cand judecatorul din Los Angeles a spus ca ea trebuie sa ajunga pana la limita de jos pentru a putea trece peste dependenta de droguri.

Love a primit mai multe avertizari in ultima perioada pentru diverse delicte, de la consum de droguri pana la agresiune. Ea va trebui sa petreaca o luna de zile la un centru de tratament rezidential. Ultima sa aparitie in fata Curtii confirma relatarile conform carora a fost dusa de urgenta la spital luna trecuta.

Desi cei care o reprezinta au spus ca era doar slabita, procurorii din Los Angeles au spus ca era sub influenta unei "substante controlate" la momentul respectiv. Avocatul lui Love a recunoscut in fata Curtii, vineri, ca ea a recidivat, dar a spus ca este hotarata sa "mearga mai departe".

Procurorul Gina Satriano a spus ca este posibil sa i se impuna noi conditii de eliberare conditionata lui Love si chiar ca este posibil ca aceasta sa fie condamnata la un an de inchisoare, atunci cand se va intoarce in fata Curtii pentru pronuntarea sentintei pentru incalcarea conditiilor de eliberare, luna viitoare.

Love, vaduva starului rock Kurt Cobain, a pledat vinovat in mai 2004 si in februarie 2005 pentru capete de acuzare diferite, de consum de cocaina si posesie ilegala de calmante.

Fosta cantareata din formatia Hole nu a contestat nici acuzatia de agresiune din februarie anul acesta, care s-a petrecut cand era deja eliberata conditionat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.