Dana Razboiu, la prima iesire dupa despartire. In ultimele doua luni, vedeta TVR a primit de la sot, pentru ingrijirea copilului, un milion de lei!

Aflata in prag de divort, prezentatoarea jurnalului principal al TVR s-a aerisit cateva ore la Festivalul Stufstock de la Vama Veche, unde a fost insotita de doua prietene.

Desi isi propusese sa ramana pana duminica, vedeta TVR s-a intors la Bucuresti sambata seara, revenind langa fiul ei de un an si jumatate. Cea care a avut grija de micut in acest rastimp a fost sora vedetei TVR, venita special de la Arad.

Aceasta a fost singura iesire pe care prezentatoarea si-a permis-o in vara aceasta, de cand se ocupa singura de ingrijirea lui Victor, baietelul pe care il are cu deputatul PSD Ovidiu Branzan. Surse din anturajul vedetei spun ca, in ultimul timp, aceasta nu a mai iesit in lume, lucru pe care nu il prea facea nici in timpul convietuirii cu Ovidiu Branzan. Din cate se pare, unul dintre factorii care au erodat puternic mariajul dintre Dana Razboiu si Ovidiu Branzan a fost gelozia exagerata a acestuia, actualul deputat PSD de Timis supraveghindu-si indeaproape sotia.

Septembrie cu proces

Aceleasi surse indica faptul ca Dana Razboiu a avut singura grija de Victor in ultimele doua luni, ea beneficiind pentru aceasta de la sotul ei de un "ajutor" financiar de un milion de lei. Deputatul PSD soseste in Capitala duminica seara, unde ramane pana marti, cand se inapoiaza la Timisoara.

"O singura data i-a adus lui Victor o masinuta, dar, in rest, nu a sunat nici macar o data sa intrebe daca fiul lui e bine", declara vedeta postului public. Ovidiu Branzan nu a dorit sa comenteze acest din urma aspect, precizand insa ca munca sa e de asa natura incat ii permite sa stea acasa doar doua-trei zile pe saptamana.

Data primei infatisari in procesul de divort dintre Dana Razboiu si Ovidiu Branzan este stabilita pentru 20 septembrie.

Imbrancita pe scari si batuta

Sfarsitul lunii iulie a fost marcat de neintelegeri intre Dana Razboiu si Ovidiu Branzan, care au culminat cu o vizita a cunoscutei prezentatoare la IML. In noaptea de 25 spre 26 iulie, stirista a sunat la 112, spunand ca a fost imbrancita pe scari si batuta de sot.

Ulterior, Ovidiu Branzan a lasat sa se inteleaga faptul ca in seara cu pricina si-ar fi gasit sotia acasa cu un admirator. Lucru pe care Dana Razboiu il neaga cu inversunare, afirmand ca aceasta acuza e incredibila, tinand seama ca sotul ei era deja acasa cand a sosit de la serviciu.

Politistii au gasit-o pe Dana Razboiu asteptandu-i in fata casei, dar au refuzat sa intre chiar si dupa solicitatea acesteia, pe motiv ca e vorba de un domiciliu privat, iar sotul vedetei are imunitate parlamentara.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.