Actrita si cantareata Ramona Badescu a fost martora unui miracol la scurt timp dupa ce logodnicul ei italian, Riccardo Piccionetti, a parasit-o.

Craioveanca devenita celebra in Italia a povestit saptamanalului italian Dipiu cum a fost consolata de Fecioara Maria pentru pierderea suferita in amor. Pentru a uita de cele intamplate, Ramona a fost sfatuita de amicul ei, parintele Antonio, sa-i faca o vizita in orasul Civitavecchia.

ULEI DE TRANDAFIRI

Aici a fost gazduita de familia Gregori, unde s-a si intamplat minunea dumnezeiasca. "Am simtit dintr-odata miros puternic de trandafiri. Cand am privit spre statuia Fecioarei Maria, am vazut cum de pe chipul ei picura ulei parfumat. A fost unul dintre cele mai frumoase momente din viata mea", s-a confesat Ramona. Romanca a marturisit ca in acel moment sufletul i-a fost cuprins de liniste.

SIRAGUL DE MATANII

Linistita si consolata, a mers impreuna cu parintele Antonio sa se roage. Familia Gregori i-a daruit un sirag de matanii, primul din viata ei, cu care se va ruga mult mai des de acum inainte. Gratie celor intamplate la Civitavecchia, Ramona spune ca este pregatita sa suporte durerea, deziluzia si singuratatea cu capul sus. Stie ca Fecioara este alaturi de ea.

Ramona a fost parasita de logodnic cand toata lumea se astepta sa se recasatoreasca, dupa divortul de baronul Alessandro di Furnaro. Intoarsa din Brazilia, unde participase la reality-showul "La Fattoria", Riccardo i-a spus romancei ca a suferit mult cat timp l-a lasat singur, asa ca a rupt relatia.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.