Revista italiana „Svanity” dezvaluie amanunte picante din trecutul frumoasei dominicane Consuelo Matos Gomez. In urma cu doi ani, ea a destramat familia unui om de afaceri

Inceputul acestei veri a adus un episod aparte in viata atacantului Adrian Mutu. Jucatorul echipei italiene de fotbal Juventus Torino a anuntat ca isi pune pirostriile pentru a doua oara, aleasa inimii sale fiind acum Consuelo Matos Gomez, o frumoasa bruneta din Republica Dominicana, pe care fotbalistul a cunoscut-o la Ibiza.

La intrebarea "Cine este Consuelo?", revista italiana "Svanity" a venit cu raspunsuri suplimentare. Intr-un material intitulat "Trecutul noii sotii a lui Adrian Mutu", publicatia citata a dezvaluit ca frumoasa bruneta nu este chiar usa de biserica. "Dupa o prima casatorie cu ghinion si incidentul cu cocaina, noul fotbalist de la Juventus Torino, Adrian Mutu, s-a recasatorit. Dar "Svanity" a descoperit lucruri interesante". Asa isi incepe povestea revista din Cizma.

Marul discordiei

Dupa cum scriu jurnalistii de la "Svanity", se pare ca noua sotie a "Briliantului" a avut o viata amoroasa cel putin la fel de agitata ca si cea a fotbalistului. "Consuelo Matos Gomez, in varsta de 28 de ani, este destul de cunoscuta in tara sa, deoarece, in urma cu cativa ani, a fost cauza separarii dintre un bogat industrias dominican si sotia sa", precizeaza publicatia italiana.

Sotia acestui industrias, al carui nume nu este mentionat, era sora prezentatoarei de televiziune Melba Vicens, originara din Republica Dominicana si cunoscuta mai mult sub numele de Melba Ruffo di Calabria, care a avut un mariaj de zece ani cu principele Fulco Ruffo de Calabria, nepotul reginei Paula a Belgiei.

Logodita cu un industrias

"Svanity" isi continua dezvaluirile, sustinand ca barbatii bogati o atrag ca un magnet pe Consuelo. "Faima de devoratoare de barbati a fost confirmata de unele intamplari petrecute in Italia", scrie revista. Brunetei din Republica Dominicana ii placea sa-si petreaca timpul liber in localurile frecventate de industriasi, politicieni si oameni de afaceri, fiind insotita de o prietena, Debbie Castaneda, originara din Columbia.

"Acum doua veri, Consuelo Matos a lasat urme si pe Coasta de Azur, la Saint Tropez", scrie "Svanity", mentionand ca in statiunea franceza a locuit la hotelul Byblos, unde a fost invitata de o prietena din Romania, "care se pare ca i l-a prezentat pe Mutu".

Revista continua: "Ei bine, in acea vacanta, frumoasa Consuelo a pus mana pe un generos industrias de origine italiana, rezident la Monte Carlo, Michele Garbagnati, cu care s-a logodit imediat. Acum se pune intrebarea cat va dura acest al doilea mariaj si mai ales cat il va costa Consuelo pe Mutu, sau mai bine zis pe Juventus?!"

Casatorie in toamna

La sfarsitul lunii iunie, Adrian Mutu a anuntat ca planurile sale de viitor cuprind si o recasatorie cu Consuelo Matos Gomez. La cateva zile dupa acest anunt, fotbalistul a venit in Romania cu aleasa lui, pentru a le-o prezenta parintilor. N-a zabovit foarte mult pe plaiurile mioritice, fiind grabit sa plece in Republica Dominicana, unde s-a casatorit civil.

Nunta este programata in aceasta toamna, in Romania.

Consuelo Matos Gomez lucreaza la serviciul consular al Ambasadei Republicii Dominicane pe langa Vatican. Ea este fiica unui influent om de afaceri, Leonardo Matos Berrido, care detine mai multe functii importante in micul stat din Caraibe, cum ar fi cea de presedinte al Bursei de Valori, manager general al Bancii Nationale pentru Locuinte, presedinte al Ligii dominicane de baseball si membru in Consiliul Prezidential al Partidului Reformist Social Crestin.

Imaginea lui Berrido este patata insa de o intamplare petrecuta la inceputul anilor '80. Puternicul om de afaceri si-a ucis in plina strada sotia, pe motiv ca aceasta l-ar fi inselat, dar a scapat basma curata.

Relatie cu o actrita din America

Revista italiana aminteste cateva episoade din viata tumultuoasa a "Briliantului", precum divortul de Alexandra si relatiile cu pornostarul Laura Andresan si cu modelul israelian Moran Atias. "Svanity" scoate insa la iveala un nou nume pe care-l pune pe lista cuceririlor facute de atacantul roman. Publicatia sustine ca fotbalistul de la Juve ar fi avut o relatie cu Kimberly Greene, din Statele Unite ale Americii. Manechin si actrita, blonda de peste Ocean a participat un sezon la emisiunea de televiziune "Passaparola" si a avut roluri episodice in bine-cunoscutele seriale "Baywatch" si "Dosarele X".

Alexandra iubeste din nou

Miercuri, la Constanta, Mutu si-a sarutat verigheta, dupa golurile marcate in poarta modestei reprezentative din Andorra. "In octombrie ma insor", a confirmat "Briliantul", dezvaluind ca pupatul verighetei ii poarta noroc. Mutu are ganduri marete: "Imi doresc sa am multi copii cu Consuelo".

Inaintea relatiei cu frumoasa dominicana, pitesteanul a incercat sa se impace cu prima lui sotie, Alexandra Dinu, de care divortase dupa un mariaj de doi ani si impreuna cu care are un baietel - Mario, in varsta de trei ani. Relatia n-a durat mult, fiindca Adi a calcat pe bec. Alexandra este decisa sa nu-l mai primeasca niciodata pe Adrian in viata ei. Actrita a marturisit ca este indragostita nebuneste de un tanar italian, care a insotit-o recent la aniversarea zilei de nastere a Mariei Marinescu, logodnica lui Cristi Chivu.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.