Vedeta TVR, Dana Razboiu, se va lupta pentru avere cu Ovidiu Branzan dupa legea romana, chiar daca relatia dintre cei doi a fost oficializata in Franta.

Adica Dana nu va beneficia de prevederile legii franceze care ii asigura sotiei in caz de divort, mai ales cand exista un copil, 70% din averea sotului. Miercuri, la o saptamana de la ziua de nastere a Danei Razboiu, fostul ministru al Sanatatii a depus actele de divort. Dupa ce stirista a chemat politia pentru ca a fost batuta cu pumnii si picioarele si imbrancita pe scari de sot, lumea se astepta ca ea sa ceara divortul.

NEPOTRIVIRE DE CARACTER

In actele de la judecatorie Ovidiu Branzan invoca divortul pe motiv de nepotrivire de caracter si in favoarea copilului, Victor, care trebuie sa creasca intr-un climat sanatos. Asta in ciuda speculatiilor din presa cum ca deputatul si-a pierdut cumpatul si a ridicat mana la nevasta, dupa ce ar fi surprins-o in compania unui admirator.

JUSTIFICARI

Catalin Dancu, considerat avocatul vedetelor (a lucrat in cazurile Mutu - Dinu si al generalului Pacepa), ne-a declarat: "Chiar daca relatia s-a legalizat in Franta, actele au fost inregistrate in Romania pentru ca mariajul sa fie recunoscut de statul roman. Daca doamna Branzan va cere ca divortul sa se judece dupa legea franceza, va trebui sa-si justifice cererea. Vor divorta la noi, pentru ca aici au inregistrat ultimul domiciliu stabil".

BULETIN DE PARIS

Din aceleasi motive prezentate de Catalin Dancu, vedeta TVR Iuliana Marciuc a divortat de omul de afaceri Remus Posea pe teritoriul Romaniei, chiar daca s-au casatorit in SUA. Nu la fel s-a intamplat in cazul lui Janine Stefan ex-Sarbu, pentru ca ea este stabilita la Paris.

CE AU DE IMPARTIT

Conform declaratiei de avere, Ovidiu Branzan are o indemnizatie de 4,5 milioane lunar. Dana castiga 588 de milioane pe an, si-a cumparat un Peugeot 607 si detine, impreuna cu sotul, 50% din vila din Bucurestii-Noi. Familia Branzan are economii de 160.000 de euro si un credit ipotecar de 49.000 de euro.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.