Madonna si-a rupt trei coaste, o mana si o clavicula dupa ce a cazut de pe cal, marti, chiar in ziua in care implinea 47 de ani. Ea calarea impreuna cu unul dintre asistentii ei, la ferma ei din sud-vestul Angliei. Cantareata a fost transportata de urgenta, de catre un asistent al sau, la spitalul districtual din Salisbury, in Wiltshire, de unde a fost externata in aceeasi zi, pe seara.

"Madonna a cazut de pe un cal, care nu era inca obisnuit sa fie calarit si s-a dovedit ca are un comportament neprevazut. Ea il incalecase pe la pranz, la Ashcombe House, resedinta ei de vara din afara Londrei, si era ajutata de un asistent. Ieri (n.r. - marti) Madonna implinea 47 de ani si voia sa sarbatoreasca cu sotul si copiii", a declarat purtatorul de cuvant al cantaretei.

Copiii Madonnei, Loudres (8 ani) si Rocco (5 ani) nu erau afara si nu au fost de fata in momentul in care s-a petrecut incidentul, iar sotul cantaretei, regizorul Guy Ritchie (36 de ani), era plecat de acasa si a fost anuntat imediat.

Trei luni fara muzica si dans

"Vocea Madonnei tremura in momentul in care si-a spus numele si data nasterii. Purta costumul de calarie, avea cu siguranta dureri foarte mari, dar era lucida. Guy a ajuns dupa aproximativ 10 minute si era extrem de ingrijorat", a povestit tabloidului "The Sun" un angajat al spitalului la care a fost tratata cantareata.

Madonna va fi obligata sa poarte un sistem gipsat si sa renunte la dans si yoga timp de trei luni, a anuntat ortopedul Leela Biant, unul dintre medicii care a consultat-o. Aceasta a mai declarat ca timp de cel putin doua saptamani cantareata va avea nevoie de anestezice deoarece durerile vor fi foarte mari. "Chiar si cantatul ar fi dureros in aceasta perioada", a concluzionat ortopedul Leela Biant.

Resedinta Madonnei, cu o suprafata de 486 de hectare, estimata la 13,23 milioane de euro, se afla intre Dorset si Wiltshire, in sud-vestul Angliei. Acolo, cantareata ia lectii de echitatie periodic, cu doi cai cumparati recent. Un pictorial realizat luna trecuta de revista "Vogue" o prezenta pe Madonna la ferma, intr-un peisaj idilic, alaturi de familie, de caii si de gainile sale.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.