Manechinul Naomi Campbell si-a pocnit o colega in timpul unui conflict legat de haine. Vedeta in varsta de 35 de ani, care este renumita pentru iesirile ei temperamentale, ar fi agresat-o pe prietena ei Yvonne Scio in camera lor comuna dintr-un hotel de cinci stele de la Roma.

Scio, cu un an mai in varsta decat Campbell, a avut nevoie de ingrijiri medicale, avand taieturi pe fata si la gura in urma altercatiei.

Avocata celei agresate, Annamaria De Pace, sustine ca Naomi i-a injurat si insultat clienta, cu care era prietena de 12 ani, apoi a lovit-o. Avocata sustine ca atacul nu a fost provocat in nici un fel de clienta ei.
"A devenit violenta din senin. Sunt prietene de ani de zile si inainte de incident fusesera impreuna la cumparaturi", a spus avocata, precizand ca la momentul cand ea facea aceste declaratii clienta ei se afla la pat, avand dureri si neputand sa vorbeasca prea bine. "Fata lui Yvonne este intr-o stare jalnica. Are buza rupta si a pierdut mult sange. Este actrita si nu va putea lucra o vreme, asa ca vom cere si despagubiri", a precizat ea.

Politia din Roma, unde s-a in-tamplat incidentul, a deschis o ancheta. Totusi, agentul lui Campbell a dat publicitatii un comunicat in care neaga vehement ca vedeta si-ar fi agresat prietena si sugereaza ca aceasta se preface. In comunicat se recunostea ca a avut loc o neintelegere, dar nu de proportiile descrise de Scio.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.