Vedetele autohtone, satule de atata barfa si atatea comentarii, spun ei, de prisos, s-au hotarat sa treaca, fiecare la casa lor. Asadar, cum altfel ar putea inchide gura targului, daca nu printr-o ceremonie religioasa, urmata mai apoi de un mare chef la un restaurant super- luxos unde invitati sunt unii dintre cei mai de seama manelisti ai momentului... Cu maxima sinceritate, va spunem parerea noastra... Exista si exceptii, despre care nu vrem insa sa amintim...

Anamaria Ferentz, jumatatea trupei Demmo, a inceput de ceva vreme incoace sa face dez- valuiri despre persoana pe care o iubeste. Se pare ca fericitul este nimeni altul decat proprietarul complexului Blue Ciel, Marcel Toader. Despre Anamaria si Marcel am mai vorbit noi, despre casatoria lor, insa nu. Se pare, asa cum aflam din XMagazin, ca artista are ganduri serioase de maritis.

"Am un iubit de patru ani si avem ganduri serioase. Nu ne gandim la nunta neaparat, dar probabil va veni si vremea cand ma voi casatori. Mai devreme decat se asteapta unii", declara Anamaria pentru revista mai sus mentionata. Cu toate ca vedeta se contrazice singura, probabil ca nici ea nu stie foarte bine ce-si doreste, noi ii dorim Casa de Piatra!

Nici vedeta din "Numai iubirea", Corina Danila, nu se lasa mai prejos. Actrita vrea sa se casatoreasca, in aceasta toamna, cu Norris Margeanu, cu care are si un copil.

Intrebarea care i-a macinat pe foarte multi a fost cum de Corina nu s-a casatorit pana acum cu Norris. La un moment dat au aparut zvonuri cum ca cei doi
s-ar fi despartit. Acestea sunt insa doar rautatile oamenilor din jur, dupa cum sustin cei doi. Casatoria, care se pare ca este programata pentru luna octombrie a acestui an, nu a putut avea loc mai devreme din pricina programului foarte incarcat al celor doi.

Astfel, dupa un plin, vedeta postului Acasa TV se bucura in sfarsit de vacanta. Cat despre Norris, acesta are o agenda incarcata, fiind ocupat cu deschiderea altor cateva magazine prin tara (Norris este managerul unei cunoscute marci de articole sportive). Cu toate ca viitori miri nu vor sa dezvaluie nimic despre nunta, cei de la XMagazin ne in- formeaza ca vedeta isi cauta deja rochie de mireasa la designerii de profil si ca restaurantul este deja antamat.

"Stirista" postului Realitatea TV, Simona Balanescu, se marita si ea. Fericitul este un om de afaceri, mai putin cunoscut, pe nume Razvan. Cei doi traiesc de cativa ani o frumoasa poveste de dragoste pe care s-au hotarat sa o declare in fata ofiterului starii civile, la inceputul acestei toamne. Deocamdata nu se cunosc nasii, dar se stiu cativa dintre invitati, printre care se numara Melania Medeleanu si Carmen Bruma, colegele ei de la Realitatea TV.

Adrian Neaga urmeaza si el exemplul lui Adrian Mutu, si-si pune pirostriile. Fostul Don Juan de la Steaua, ajuns in campionatul Coreii, s-a decis sa renunte la distractiile de prin cluburile de noapte, la sexul in grup si amoruri cu vedete Penthouse. Adrian Neaga se pregateste sa devina tatic, la sfarsitul lunii august, si ginere, prin luna octombrie, imediat dupa ce se cununa cel care ii va fi nas, Adrian Mutu. Neaga va face si nunta, si botezul in aceeasi zi, evenimente ce vor avea loc in Bucuresti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.