Pe timp de vara, litoralul a fost mereu raiul artistilor, dar si al jurnalistilor, care sunt intr-o continua cautare de senzational.

Saptamana trecuta, a aparut un material intr-o revista despre cantareata Carmen Serban, in care se spunea ca aceasta 'a sarit la bataie>> dupa un spectacol pe litoral. Conform publicatiei, cea pe care ar fi vrut s-o bata Carmen este prezentatoarea Oltita Chirila. Reprezentantii casei de discuri care o reprezinta pe Carmen se intreaba daca stirea a fost o gluma sau doar o informatie prinsa din zbor si neverificata. Ei mai spun ca Oltita Chirila si Carmen Serban sunt prietene foarte bune si nu au avut niciodata vreo altercatie. Ambele afirma ca se inteleg foarte bine, motiv pentru care sunt si prietene.

Anul acesta Carmen Serban nu a fost decat doua zile pe litoral unde a avut sase spectacole, Oltita neprezentand nici unul dintre ele. 'Oltita cred ca este singura prezentatoare cu care ma inteleg foarte bine si oricum eu nu sunt o persoana recalcitranta sau violenta si nu obisnuiesc sa-mi rezolv problemele cu pumnii>>, spune Carmen Serban.

Nici Oltita Chirila nu intelege cum afirmatii de acest gen pot fi publicate. 'Nu pot sa cred ca au putut scrie asa ceva… eu anul acesta nici macar nu am prezentat vreun spectacol pe litoral, am jucat doar scenete alaturi de Jean Constantin. Iar in anii trecuti cand am prezentat-o pe diferite scene, pe Carmen, aceasta a fost extrem de multumita de ceea am spus>>, declara Oltita.

Cele doua s-au intalnit anul acesta pe litoral doar in spatele scenei, insa datorita programului incarcat, de-abia au avut vreme sa se salute, nicidecum sa aiba timp de cearta.

Gurile rele spun insa cu totul altceva, cum ca artista i-ar fi adresat cateva replici dure Oltitei, nemultumita fiind de prezentarea facuta intr-un spectacol in care a cantat Carmen si ca la un moment dat ar fi vrut chiar sa o agreseze si fizic, de parca verbal nu ar fi fost suficient.

Noi nu putem decat sa conchidem in a spune ca fum fara foc nu iese si ca un sambure de adevar exista in aceasta poveste cu Carmen vs Oltita.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.