Jucatoarea de tenis Ana Kurnikova, mai cunoscuta pentru fizicul sau placut decat pentru performantele obtinute in circuitele sportului alb, s-a maritat in taina cu iubitul ei, cantaretul Enrique Iglesias, potrivit numarului de marti al revistei "US Weekly".
Saptamanalul editat la Los Angeles, citat miercuri de site-ul cotidianului elvetian "La Liberte", scrie ca Ana Kurnikova, in varsta de 23 de ani, a fost vazuta, duminica, la un turneu desfasurat in Florida, purtand pe deget un inel ce semana cu o verigheta. Intrebata despre relatia sa cu tanarul Iglesias (fiul de 29 de ani al cantaretului Julio Iglesias), ea le-a spus unor spectatori: "Enrique este «extra». Suntem casatoriti", noteaza "US Weekly".


Cei doi au o relatie de cand ea a jucat rolul prietenei lui Enrique in clipul video pentru "Escape" - unul dintre hit-urile lui - si mai spusese deja - in gluma - ca sunt casatoriti. Ambele staruri au refuzat, marti, sa confirme informatia, dar revista americana, citand surse neidentificate, afirma ca s-au casatorit pe o plaja a statiunii balneare mexicane Puerto Vallarta in urma cu cateva saptamani. Agentul Anei Kurnikova a precizat ca nu "face niciodata comentarii despre viata ei particulara". Jucatoarea de tenis nu a castigat inca nici un turneu si din martie 2004 a disputat numai meciuri demonstrative, intentionand sa-si incheie cariera profesionista, mai noteaza La Liberte.
In urma cu o saptamana o sursa de la aceeasi revista americana anuntase ca Ana Kurnikova si Enrique Iglesias se despartisera.