Ana Maria Ferent (Demmo) si Laura Mihalus, pe care am cunoscut-o ca prezentatoare a emisiunii "Stele... de 5 stele" de la TVR 1, s-au bucurat vara aceasta de niste vacante inedite. Prima, proaspat indragostita de un om de afaceri, a trait imbinat confortul de la oras cu viata la tara, petrecand cateva zile intr-un complex turistic conceput ca o ferma, la Nisa.

Laura a ales exoticele Republica Dominicana, Bahamas si Jamaica si a "batut" jungla alaturi de sotul ei vreme de 16 zile. Ana Maria Ferent de la Demmo a gasit in sfarsit marea iubire. Cantareata e indragostita pana peste cap de Marcel Toader, patronul piscinei Blue Ciel din Capitala si fost jucator de rugby. Cei doi sunt impreuna de la inceputul verii, impart deja aceeasi casa si sunt nedespartiti. El merge cu ea la concerte, ea il insoteste la intalnirile de afaceri. Recent, Ana si Marcel au fost intr-o vacanta de vis. Ana si iubitul ei au fost plecati la Nisa, unde s-au cazat intr-un complex de cinci stele conceput ca o ferma. "Erau cai, rate, totul era gandit sa petreci vacanta ca la o ferma adevarata, dar era foarte luxos. Am stat in Franta o saptamana, dar ne-am plimbat si prin alte orase, am fost si-n orasul in care iubitul meu a jucat rugby, am facut plaja, am fost la cumparaturi. Acolo ne-am intalnit cu mai multi amici ai nostri din Franta. Acum planuim sa plecam din nou dupa ce voi filma eu videoclipul unei piese pe care o cant cu Benone Sinulescu. Poate vom merge in Grecia, nu am stabilit inca ce destinatie vom alege."

Dat fiind ca ori de cate ori Libertatea a chestionat-o privitor la viata ei sentimentala Ana a declarat ca nu a gasit omul potrivit, am fost curiosi sa aflam cum a cucerit-o Marcel: "Nu are nimic care sa nu-mi placa, suntem la fel, gandim la fel, ne potrivim din toate punctele de vedere. Sunt indragostita cum nu am fost in viata mea si cred ca aceasta e iubirea vietii mele. Ne-am mutat impreuna, mergem impreuna peste tot, suntem nedespartiti."

Laura Mihalus: luna de miere in Republica Dominicana, Bahamas si Jamaica

Prezentatoarea emisiunii "Stele... de 5 stele", Laura Mihalus, a fost plecata in luna de miere in Republica Dominicana, Bahamas si Jamaica. Laura si-a oficiat in urma cu o luna relatia cu Cristian Gherasim, barbatul cu care e impreuna de sapte ani de zile si cu care are un baietel. Cei doi se iubesc ca-n prima zi si si-au facut cadou o vacanta superba in locuri exotice, imediat dupa ce s-au cununat civil si religios. Au fost mai intai in Republica Dominicana, dupa care in Bahamas si Jamaica. Vacanta a durat 16 zile. Dar e doar prima parte a lunii lor de miere, pentru ca cei doi planuiesc o alta plecare cat de curand. Laura ne-a povestit ca-n vacanta asta a facut multe lucruri pe care-si dorea de mult timp sa le faca: "Am inotat cu delfinii si mi s-a parut superb. Am avut ocazia sa admiram frumusetea junglei, este o experienta de neuitat. Am calarit, am sarit cu parasuta, ne-am plimbat cu barca, am pescuit. Am vazut niste locuri cu adevarat superbe. Chiar daca am stat doar 16 zile, pot spune ca a fost o luna de miere in adevaratul sens al cuvantului. Am avut timp doar pentru noi, ne-am simtit la fel de indragostiti ca atunci cand ne-am cunoscut."


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.