Luminita Anghel s-a intors, in urma cu doua zile, din Suedia, unde a participat la Festivalul "Stockholm Pride 2005" a invitata de onoare.
Acest eveniment tine o saptamana si este cel mai renumit in Suedia, atat pentru fastul organizarii, cat si pentru faptul ca aduna zeci de mii de oameni si artisti din toate colturile lumii. Frumoasa bruneta a participat in cadrul serii dedicate Eurovisionului, "Schlager Pride".

In aceeasi seara, in fata a aproape 20.000 de spectatori, au mai urcat pe scena doi fosti castigatori ai competitiei Eurovision, Nicole si Bobbysocks, precum si alti artisti, cum ar fi Selma (din Islanda), Annabel Conde (din Spania) si Xandee (din Belgia).

Inca de cand a aterizat pe aeroportul din Stockholm, Luminita a fost primita cu bratele deschise. Pe toata perioada sederii sale in capitala Suediei, a fost tratata ca o adevarata vedeta, a avut la dispozitie o masina cu sofer si a fost insotita permanent de cativa bodyguarzi.

De asemenea, ambasadoarea Romaniei la Stockholm, Victoria Popescu, a avut grija ca Luminita sa se simta cat mai bine, ba chiar s-a oferit sa o insoteasca intr-un tur al orasului... "Cel mai mult m-au impresionat oamenii. Ambasadoarea ne-a spus ca din cauza sistemului social foarte bine pus la punct, suedezii sunt niste familisti convinsi si fac multi copii", povesteste solista.

Un alt lucru care a lasat-o fara cuvinte pe cantareata a fost atitudinea fanilor suedezi care, dupa ce au ovationat-o indelung pe scena, au stat la coada o ora pentru a primi un autograf de-al ei si pentru a face o poza impreuna. Ba mai mult, au vrut chiar sa plateasca pentru toate acestea. "Lor li se pare normal sa dea bani pentru autografe. Au ramas surprinsi cand le-am spus ca nu este nevoie de asa ceva, ca o fac cu placere", marturiseste artista.

Acest lucru i-a mirat si pe managerii altor interpreti suedezi, nu doar pe fani. Luminita a primit, in saptamana petrecuta la Stockholm, mai multe oferte, printre care si aceea de a reprezenta Suedia la Eurovision. Pentru ca este o adevarata romancuta, a declinat propunerea, dar a promis ca se va gandi la ideea de a lansa viitorul sau album si in Suedia.

Desi a fost extrem de prinsa in "mrejele" festivalului, Luminita a gasit totusi timp pentru cateva cumparaturi: "Suveniruri nu mi-am luat. Am cumparat insa multe hainute si jucarii. Nu puteam sa ma intorc acasa fara sa-i iau baietelului meu, David, ceva. De la organizatorii festivalului am primit un catalog frumos al evenimentului si un medalion cu insemnul Stockholm Pride".

Luminita a revenit la Bucuresti, unde o asteapta o groaza de proiecte, printre care si lucrul pentru un nou material discografic, care va aparea pe piata la jumatatea lunii septembrie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.