Anna Lesko a renuntat la duetul cu In-Grid, invitata speciala a festivalului de la Callatis in cea de-a patra seara a evenimentului transmis de TVR 2.

Fosta iubita a miliardarului Irinel Columbeanu a fost inlocuita de Alexandra Ungureanu, o voce extrem de laudata si de apreciata de criticii de muzica.

A LASAT-O BALTA

Se pare ca Anna a lasat balta colaborarea muzicala cand a realizat ca trebuie sa cante live in compania unei interprete cu experienta. In-Grid s-a scolit timp de 12 ani cantand in localuri de noapte pana cand a fost descoperita de un producator muzical. Asta spre deosebire de Anna, care a sustinut la randul ei spectacole in baruri, dar ca dansatoare.

300 DE EURO PLAYBACK-UL

Lesko ne-a declarat ca de fapt ea nu a putut canta cu In-Grid pentru ca nu vorbeste limba franceza: "Daca piesa ar fi fost in rusa, romana sau engleza nu ar fi fost o problema", a spus Anna. Ea sustine ca nu a aflat de la organizatori ca In-Grid va canta in limba romana. Anna a facut playback pe scena de la Callatis si, pentru prestatia foarte sexy, se pare ca a primit 300 de euro, in timp ce In-Grid s-a ales cu aproape 15.000 de dolari.

SEXY SI IN PANZA DE SAC

Pentru ca ziaristii se aratau mai interesati de tinutele extrem de provocatoare decat de talentul ei muzical, Anna a afirmat cu modestie: "Pot fi sexy si intr-un sac". Solista a uitat sa precizeze ca sacul ar trebui sa fie o creatie a vreunui celebru designer.

IUBIRE MARE INTRE IUBITE

Minirecitalul Annei Lesko a fost urmarit si de fostul iubit al cantaretei, omul de afaceri Irinel Columbeanu . El a savurat show-ul alaturi de noua sa iubita, Monica. Anna a fost incantata sa afle ca actuala jumatate a lui Irinel ii asculta muzica si a declarat ca si ea o place foarte tare pe Monica.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.