Dupa muzica, moda si constructii, Fizz se lanseaza intr-o noua provocare: filmul erotic.
Prima productie, care se numeste "Ladies' men", il are ca regizor, scenarist si producator pe Fizz, care detine si rolul principal. El va avea cinci partenere si multe scene fierbinti. Rolul principal feminin va fi jucat de Oana Ionita, dar fara a avea vreo secventa erotica. in filmul in care Fizz apare gol si care se turneaza intr-o vila de lux de la marginea Bucurestiului, vor fi utilizate toate masinile cantaretului, toate blanurile lui si un Bentley din anii '30. in noul sau proiect, Fizz a investit 100.000 de euro, bani cu care va realiza cinci filme.

"Am vrut sa fac un film despre viata mea. E un film cu masini scumpe, femei frumoase si cu multa distractie. Nu are nimic vulgar, chiar daca sunt multe secvente erotice. Nu vor fi scene porno. E un film inspirat din viata mea. Primele secvente cu mine vor aparea pe site-ul meu, www.fizz.ro", ne-a declarat Fizz.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.