Nunta lui Mihai Budeanu le-a trezit si lui Viorel, si lui Laurentiu Duta (foto mare) de la 3 Sud-Est dorinta de a-si intemeia o familie, asa ca se gandesc sa-si ceara prietenele de sotii.

Cu chiu cu vai, Viorel a recunoscut dupa incheierea celei de-a doua seri a festivalului de la Mangalia ca iubita lui este una dintre cele doua fete din trupa Crazy , formatie de care se ocupa chiar el. Dezvaluirea a fost facuta in emisiunea Club Callatis moderata de vedeta TVR 2, Catalin Maruta.

IUBIRE VECHE

Constanteanul este impreuna cu Laura de patru ani si apropiatii cuplului vorbesc deja de nunta. La randul lui, Laurentiu Duta a declarat ca nu va face pasul cel mare anul acesta, insa anul viitor avem toate sansele sa-l vedem imbracat in costum de ginerica. Aleasa inimii lui este Ianula, o frumoasa bruneta pe care o iubeste de mai bine de zece ani. Iar la aproape 30 de ani cati are Duta, un barbat este tocmai bun de insuratoare.

SECRET BINE PAZIT

Secretosi nevoie mare cand vine vorba despre viata lor personala, baietii de la 3 Sud-Est au reusit pana acum sa-si tina jumatatile departe de ochii lumii. Dar, cum Viorel a ales sa-si lanseze iubita in muzica, s-a cam terminat cu secretele. Mai in gluma, mai in serios, Viorel a ingenuncheat in fata lui Maruta dupa ce prezentatorul l-a facut sa confirme in fata fanilor ca Laura de la Crazy este iubita lui.

URMEAZA COPIII?

Proaspat casatorit, se pare ca Mihai nu pierde timpul. Daca ar fi sa ne luam dupa cele spuse chiar de iubita lui Viorel, sotia lui Negrutzu (asa cum este poreclit Mihai) asteapta un copil. In ritmul acesta nu ne-ar mira ca peste cativa ani sa se lanseze formatia 3SudEst grupa mica.

NUNTA CU LAURA

Viorel s-a cam suparat pe Maruta, chiar daca nu a lasat sa se vada in direct. El a promis ca atunci cand se va casatori nu va afla nimeni. Cantaretul a declarat ca se gandeste sa-si puna pirostriile intr-o alta tara, numai pentru a scapa de gura lumii.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.