Cine nu-si mai aduce aminte de Aurelian Temisan in pelicula ''A doua cadere a Constantinopolului?''. Chiar daca, la vremea respectiva, Loredana s-a declarat nu foarte impresionata de veleitatile artistice ale partenerului sau de film, Temisan parea sa aiba ceva talente ascunse si un loc asigurat in cinematografie. Interpretul, insa, a preferat sa se retraga si, timp de cativa ani, singura legatura dintre el si teatru a fost iubita sa, Monica Davidescu, actrita la TNB.

De curand, sarmantul interpret a hotarat sa schimbe macazul si a semnat un contract cu postul de televiziune National TV, urmand sa fie distribuit in serialul "Cuscrele", regizat de Nae Cosmescu. Producatorii au tinut cont de faptul ca Temisan nu este la prima abatere si l-au distribuit in rolul Temi Rodion Panduru, un stripper, si, in acelasi timp, patronul unui sex-shop. Ca orice seducator care se respecta, Temi Rodion Panduru va fi iubitul nepoatei Anetei Paun (interpretata de Draga Olteanu-Matei).

Pentru acest rol, Aurelian a slabit cateva kilograme si si-a schimbat look-ul. In alta ordine de idei, solistul dezminte categoric ceea ce s-a vehiculat in presa pe seama retragerii sale din muzica. El spune ca nu va mai canta muzica romaneasca, ci se va opri la ever-green-uri din repertoriul unor celebritati cum ar fi Frank Sinatra, Engelbert Humperdink sau Tom Jones.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.