Una dintre cele mai mari actrite pe care scoala romaneasca de teatru le-a oferit publicului, Tamara Buciuceanu- Botez, implineste, astazi, 76 de ani. Evenimentul este cu atat mai important si demn de semnalat cu cat Tamara Buciuceanu-Botez a sarbatorit pe 15 iunie implinirea a 53 de ani de cariera, timp in care, asa cum ea insasi declara, nu a inregistrat nici un esec profesional. Tamara stie ca omul este efemer si tocmai de aceea nu-si doreste decat sanatate si putere de munca.

''Recunoasterea si aplauzele spectatorilor imi ofera cea mai de nepretuit comoara, si anume amintirile frumoase", afirma Tamara Buciuceanu. Aflata in concediu la Bran, marea doamna a teatrului romanesc regreta ca nu vor fi partasi la sarbatorirea zilei sale de nastere fratele ei, Nicolae Buciuceanu, sotul, medicul Alexandru Botez, si cumnatul ei, actorul George Constantin, toti trei fiind de mult trecuti in nefiinta. In schimb ii vor fi alaturi nepotii si sora sa, Iulia, alaturi de care va ciocni un pahar de sampanie. De curand, reputata actrita a semnat un contract cu National TV urmand sa evolueze in serialul "Cuscrele", unde va detine unul dintre rolurile principale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.