Regizorul porno Titus Steel (foto stanga) e hotarat! Nu il intereseaza ca Adrian Mutu (foto dreapta) l-ar putea da in judecata - el oricum va realiza un film destinat adultilor in care sa prezinte aventurile amoroase ale celui mai mediatizat fotbalist roman din ultimii ani. Mai mult, Titus lucreaza la finalizarea proiectului, despre care ne-a oferit noi detalii. Titus ne-a declarat ca indiferent care vor fi piedicile, el va realiza filmul. "stiu ca exista posibilitatea sa fiu dat in judecata de Mutu daca acest film va fi realizat.

Sper ca acest lucru sa nu se intample. il simpatizez si ar fi pacat sa intram in astfel de contre. Ideea e ca o importanta casa de film din Germania mi-a solicitat filmul pentru anul viitor. Intentionez sa-l fac, orice ar fi". Titus spune ca daca nu va obtine acordul jucatorului nu ii va folosi numele, lasand la aprecierea publicului daca personajul din film are vreo legatura cu jucatorul.

"Personajul din rolul principal va fi unul pozitiv, de care toate femeile incearca sa profite. Practic, e vorba de un film de dragoste, deoarece in final se va indragosti de o fata bruneta, singurul personaj feminin pozitiv, si va ramane cu ea", spune Titus, facand aluzie la sotia fotbalistului, Consuelo. "si profesional lucrurile vor merge bine pentru personaj, care va incepe din nou sa joace bine.

Ma mai gandesc daca Romania va castiga sau nu Campionatul Mondial, macar in film, daca in realitate e aproape imposibil. Din pacate, eu nu prea cunosc amanunte picante din viata altor fotbalisti, dar ma voi interesa". Titus spune ca punctul culminant al filmului ar putea fi reprezentat de orgia la care au luat parte Laura Andresan, Mutu, Cosmin Contra si Marian Aliuta, surprinsa de paparazzi. "in Germania, nimeni nu stie povestea asta, asa ca probabil toti se vor gandi ca regizorul a avut o idee extraordinara. Habar nu vor avea ca intamplarea chiar a avut loc".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.