Kiss by Kiss on tour se apropie de final. Dupa aproape o luna de strabatut tara-n lung si-n lat, TIR-ul in care a fost amenajat studioul KissFM si cei trei amfitrioni - Ovidiu Stanescu, DezbracatuŽ si PustiuŽ - au revenit la Bucuresti. Distractie, daddy-kiss-uri, premii si atmosfera de vacanta, toate acestea au fost seara de seara la radio, dar si in pietele publice ale celor opt orase in care caravana Kiss by Kiss on tour a facut popas.

Timp de o luna, Ovidiu Stanescu - alias WhoŽs Your Daddy, PustiuŽ si Catalin DezbracatuŽ, cantonati in TIR-ul in care este amenajat studioul KissFM, au adus zambetul si nu numai pe buzele romanilor si, evident, au tolba plina de istorii care mai de care mai haioase si mai interesante.

- Cataline, in aceasta vara ai colindat tara in Caravana KissFM. Povesteste-ne cateva intamplari hazlii.

- Hazlii pentru altii, pentru mine n-a fost deloc hazliu cand mi-am dat seama ca am plecat de la Craiova spre Cluj doar in papuci si-n blugi. Ha-ha, mi-am uitat bagajul (impachetat frumos) in receptia hotelului, eram foarte adormit. Mi l-au trimis oamenii de acolo pe Cargus. Si tot pe la Cluj s-au mai intamplat niste lucruri - muream de foame si am tras pe dreapta la intrarea in oras, sa mancam slanina cu praz. Mi se facuse o pofta si Ovidiu, care e si el un mare gurmand, saliva langa mine. Ne-am scos un servet si am mancat.

Pentru ca a ras de mine, i-am facut o gluma la restaurantul japonez - i-am turnat un soi de fistic, de ornament culinar, peste mancarea japoneza, mintindu-l ca e dulce, si a luat foc, s-a inrosit la fata si a tusit 10 minute...

- Ce te atrage - radioul sau televiziunea?

- Amandoua in aceeasi masura, pentru ca sunt foarte diferite. Cand iau pauza de radio, mi-e un dor nebun, cand sunt in vacanta cu Cronica, simt la fel. Nu poti sa le compari, e ca si cum ai aduna mere cu creioane.

- Te consideri clona lui Botezatu? De unde ideea acestui personaj?

- Nu, nu sunt clona lui Botezatu. Ideea acestui personaj le-a venit celor doi Carcotasi si lui Botezatu. Dar desi nu se mai poate vorbi ca as fi o clona, am devenit un personaj in sine, asemeni celui italian care il imita pe Valentino.

- Cum este de fapt Catalin "dezbracat" de... Botezatu?

- Cum iti spuneam, eu sunt eu insumi si dezbracat, si imbracat... Si sa sti ca in viata reala nu sunt departe de ce vezi la TV (off the record - are peruca in debara, ochelarii pe hol, cateva costume prin sifonier, deci accesoriile lui de dezbracat sunt tot timpul cu el).

- Cum ai ajuns alaturi de Huidu si Gainusa? De ce crezi ca te-au ales pentru emisiunea lor de la Prima TV?

- Cu masina. Intreaba-i pe ei, cred ca li s-a parut ca ma potrivesc cu ce aveau ei nevoie.

- Dupa Botezatu, ce vedeta din Romania te mai atrage ca personaj bun de ironizat?

- Le-as ironiza pe toate, dar n-am timp. Oricum eu ma orientez la fata locului, nu-mi fac planuri dinainte pe cine iau la ochi sau nu. Cred ca un subiect interesant ar fi Andreea Marin.

- Tu te consideri o vedeta?

- Nu, nu ma consider o vedeta. Si chiar discutam cu Ovidiu si PustiuŽ ce diferenta mare este intre noi si America, de exemplu. Acolo omul intra simplu in fata camerei si iese tot om, aici intra cu statutul de vedeta si iese cu imagine lipsita de fond. Nu, categoric, eu nu sunt asa!