ADRIAN MUTU frecventeaza o tanara romanca blonda, apetisanta, din showbizul italian, celebra pentru "generozitatea" bustului.

Este vorba despre romanca (unguroaica dupa tata) RAMONA CHORLEAU, una dintre animatoarele emisiunii "Cronache marziane", difuzata pe Italia1 (Mediaset).

SIMPATIE FULGERATOARE

Cei doi s-au cunoscut acum cateva luni, la o petrecere, si s-au simpatizat imediat. De aici, s-a nascut "o frumoasa amicitie", dupa cum spune Ramona, favorizata si de hazard, avand in vedere ca cei doi locuiesc in acelasi oras: Torino.

IUBIT MISTERIOS

Intrebata daca are vreun iubit, romanca spune: "Si da, si nu". Misteriosul raspuns lasa mult spatiu imaginatiei. "Bambola Ramona", romanca nascuta la Piatra Neamt, traieste in Italia de cinci ani. A parasit tara in 2000 cand, intr-o vacanta cu prietenii la Roma, s-a indragostit de un italian si s-a mutat in Italia. Relatia nu a mers, dar Ramona a ramas in Peninsula. A muncit ca ajutor de bucatar si asistent dentar. In televiziune a ajuns la indemnurile unui prieten care acum ii este manager. Ramona a fost remarcata de publicul masculin datorita bustului sau proeminent (100 cm circumferinta).

VIATA TUMULTUOASA

Dupa divortul de Alexandra Dinu, scandalul cocainei si interminabilele aventuri amoroase, Adi Mutu a decis, brusc, cu numai o luna in urma, sa se recasatoreasca si sa se "aseze la casa lui". Cea care parea sa-l cuminteasca este Consuelo Berrido, consul al Republicii Dominicane la Vatican.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.