Madonna este artista care a castigat cei mai multi bani din turnee in cursul anului 2004, circuitul sau mondial "Re-Invention" incasand 125 de milioane de dolari, informeaza SkyNews online. Potrivit unui clasament stabilit de Bollboard Boxscore, Madonna a vandut aproape toate biletele la cele 56 concerte din turneul sau, castigand in medie 2,23 milioane de dolari pe concert. "Turneul meu a fost de departe cea mai creativa si satisfacatoare experienta pe care am avut-o vreodata. Am putut sa combin toate acele lucruri pe care le iubesc cel mai mult, cum ar fi filmul, muzica si dansul, intr-un singur eveniment", a declarat Madonna pentru revista Billboard.

Turneul lui Prince - " Musicology" - este lider in ceea ce priveste numarul biletelor vandute. Prince a reusit sa stringa in jur de 1,5 milioane de persoane la concertele sale si a incasat un total de 90 de milioane de dolari. Pe locul trei se afla Shania Twain cu incasari de 61 de milioane de dolari. Urmatorii pe lista muzicienilor cu incasari mari din turnee sunt: Simon & Garfunkel (60 de milioane de dolari), Metallica (54 de milioane de dolari), Bette Midler (53 de milioane de dolari), Sting (52 de milioane de dolari) si David Bowie (46 de milioane de dolari). Celine Dion a castigat peste 77 de milioane de dolari in urma concertelor sustinute la Caesars Palace din Las Vegas, iar Red Hot Chili Peppers a castigat, in doar trei concerte sustinute la London's Hyde Park, in luna iunie, in jur de 17 milioane dolari.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.