Casa, dulce casa

Locuiesc intr-un apartament de doua camere in Bucuresti. Am construit insa anul trecut o casa din temelie, este realizarea mea de suflet, undeva la munte. Conduc un Mini Cooper – obtinut in urma contractului de 3 ani cu Automobile Bavaria – si un Mercedes Benz clasa M, o achizitie recenta a firmei mele, masina pe care mi-am cumparat-o, n-am primit-o cadou.

Afaceri

Am inceput timid afacerile, dorindu-mi sa reinvestesc ceea ce cistigam si in mod clar nu cheltuiam in intregime. Asa am facut prima firma. De aici, lucrurile au mers pe panta ascendenta. Ma descurc bine, multumesc, traiesc civilizat si ii ajut si pe cei dragi, este tot ce imi doresc. Da, cistig bani multi, dupa 11 ani de munca pot spune ca Dumnezeu a avut grija ca efortul sa nu fi fost in zadar.

Cind a plins ultima data

Nu vreau sa-mi amintesc. Din dragoste, cred. Important este ca acum rid din acelasi motiv.

Birfe

Uneori m-au cuplat si cu tatal meu, caci are pacatul de a nu purta o pancarta cu textul „nu trageti, sint tatal Andreei!". Norocul e ca sint mai multi cei care gindesc si care se-ntreaba, cel putin, daca nu cumva esti deodata prea „potenta" ca sa fie adevarat. Ce fel de „zina surprizelor" e fata asta care pare atit de usuratica? Uite ca m-ai facut sa zimbesc cu intrebarea asta, hi, hi! Am mare noroc: m-a facut Dumnezeu un om puternic si nu ma pierd usor cu firea.

Andreea si Tiriac

Primul gind - probabil reciproc - a fost acesta, sa nu mai aparem impreuna ca sa evitam comentariile, dar a fost alungat imediat de ratiunea care mi-a spus ca omul acesta este mult prea pretios prin ceea ce a adus in viata mea pentru a renunta atit de usor la prietenia noastra ca sa... ce? Ca sa traim asa cum vor altii, pentru ca le este atit de greu sa creada un adevar simplu? Ii inteleg intr-un fel pe cei care vor sa creada in posibila poveste a unui astfel de cuplu pentru ca nu neg, ar putea fi una unica, de aceea nici nu condamn pe nimeni ca... viseaza. Dar nici nu pot afirma neadevaruri doar ca sa sune bine pe primele pagini ale ziarelor. Pe scurt, de la realitatea unei prietenii unice pina la contracte prenuptiale, inele si avioane in dar este o distanta ca de la cer la pamint. Asadar, ne-am propus sa nu ne ferim, sa nu traim dupa cum ar vrea cei carora nu le place ideea a doi oameni puternici aflati umar la umar, ci sa ne vedem de treaba ignorind tot ce inseamna rea-vointa. Acest mod de a gindi a consolidat relatia noastra, astfel incit Ion Tiriac este astazi unul dintre cei mai importanti oameni din viata mea, mereu aproape la nevoie, asa cum ii sint si eu.

Love me tender

Femeia din mine, femeia optimista de la 30 de ani, imi spune ca astazi sint un om mai bun, mai constient, mai frumos pe dinauntru si as sti sa iubesc mult mai tandru decit am facut-o cu ani in urma.
Nu visez, sincer, la rochia de mireasa, e o experienta traita, nici macar la casatorie, dar stiu ca mi se potriveste rolul de mama si e frumos sa visezi la ceea ce simti ca se va intimpla in urmatorii ani, cu sufletul deschis. Cum sint cind iubesc? Pasionala.