Gina Pop, unul dintre artistii participanti la preselectia pentru Cerbul de Aur, a acuzat juriul de favoritism si a parasit studioul TVR trantind usa si aruncand vorbe grele.

Editia din acest an a preselectiei nationale a generat nemultumiri in randul artistilor participanti. In principal pentru ca juriul s-a incurcat in acordarea voturilor. Este cazul Aurei Urziceanu si Didei Dragan, care au acordat de doua ori aceeasi nota, sase, desi regulamentul prevede acordarea unei note de la 1 la 12, o singura data. Ca o coincidenta, incurcatura se producea cand era vorba de Gina Pop Band, care, dupa televoting, se clasase pe locul trei.

I-A DAT NOTA 1

Cand s-au descoperit neregulile, pentru ca doar nota unu a ramas neacordata, Dida Dragan s-a decis pe loc, la insistentele lui Dan Teodorescu, amfitrionul showului, sa o acorde Ginei Pop. In urma acestei decizii, Gina Pop Band a cazut pe locul patru, pierzand calificarea in favoarea urmatorului clasat, Ovidiu Anton.

VINA BABACIUNILOR

Cu nervii la pamant, in spatele camerelor de filmat, Gina a acuzat juriul de favoritism, a trantit usa studioului strigand pe culoarele televiziunii ca din cauza "a doua babaciuni care gresesc la calcule" i-a fost "spulberat un vis". Dida Dragan repeta ca ea nu are nici o vina. Ea isi tinea in mana ochelarii care se rupsesera inainte sa urce pe scena si ii intreba pe organizatori: "Deci din cauza mea n-au intrat ei?".

MUZICA PUTE!

Aura Urziceanu a avut o reactie mult mai dura: "Indrazneala! Obraznicie! Invatati mai intai sa cantati, apoi sa veniti aici! Si muzica pute!", a exclamat ea parasind val-vartej sediul televiziunii pe o ploaie torentiala.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.