La 43 de ani de la moartea sa, legenda filmului american, actrita Marilyn Monroe revine in centrul atentiei prin publicarea secretelor sale cele mai intime, intre care intalnirea de o noapte cu o actrita, Joan Crawford, potrivit unui articol publicat de ziarul "Los Angeles Times". Dezvaluirile reprezinta transcrierile inregistrarilor pe banda ale sesiunilor de psihoterapie ale actritei cu terapeutul si confidentul sau, Ralph Greenson. Potrivit acestor transcrieri, Monroe nu a fost multumita de relatia sa cu Joan Crawford.

"Cand am vazut-o din nou, povesteste ea, i-am spus ca nu-mi place sa fac astfel de lucruri cu o femeie. Dupa ce am respins-o, mi-a purtat pica", spune Marilyn. in aceste transcrieri sunt dezvaluite si relatiile pe care actrita le-a avut cu cei doi fosti soti, Arthur Miller si Joe di Maggio. insemnarile reinvie si polemica privind controversata sinucidere a actritei. In timpul anchetei a fost sustinuta teoria ca Marilyn Monroe a fost asasinata cu un cocteil de tranchilizante pe care cineva i l-a administrat in stare de inconstienta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.