Fata cea mare a presedintelui, Ioana Marin, si-a vernisat prima expozitie din cariera in lipsa tatalui sau, Traian Basescu, dar alaturi de mama ei si de sot, cantaretul Bodo, de la Proconsul. Fotografiile cuprinse in expozitia "Asculta-ti inima", deschisa duminica, la Hotel President din Mangalia, au in prim-plan dezastrele provocate de inundatiile din judetele Vrancea si Galati. Ioana a ajuns la expozitie la brat cu sotul sau, venind de la Neptun, unde si-a petrecut si ziua de nastere. Alaturi de ei s-au mai aflat printre invitati mama artistei, Maria Basescu, si caricaturistul Stefan Popa Popa’s.

Mama emotiva

Vadit emotionata, sotia presedintelui, Maria Basescu, nu a facut decat doua-trei declaratii laconice. Cu lacrimi in ochi, ea a spus pentru EVZ ca este foarte mandra de realizarile artistice ale fiicei sale, pe care o considera o fiinta sensibila, latura mostenita chiar de la prima doamna. "Am fotografiat dintotdeauna", a spus, pentru EVZ, Ioana Marin, care este de profesie avocat. "Daca ma fascineaza ceva incerc sa surprind respectivul obiect, persoana, figura. La inundatii am fost cel mai impresionata de faptul ca exista oameni care vor sa ii ajute pe ceilalti fara sa astepte nimic in schimb", a adaugat ea. "Voi, ziaristii, ati tras un semnal si cred ca sunt foarte multi oameni care vor sa ajute. Eu sper ca si lucrarile mele sa faca acest lucru, pe cat posibil", a mai spus fata cea mare a presedintelui.

Ioana si-a sarbatorit ziua de nastere la Neptun

Ioana va mai sta pe litoral pana pe 12 august. Va incerca sa ajunga si la Festivalul "Callatis", pentru ca, a spus ea, acolo a si inceput povestea de dragoste cu Bodo, in urma cu patru ani. Fata cea mare a presedintelui a aniversat 28 de ani acum doua seri, la restaurantul "Mediterraneo", unul dintre cele mai luxoase din Neptun. Ioana si sotul sau, Bodo, au avut circa 25 de invitati, intre care membrii trupei Proconsul si creatoarea de moda Eli Laslean, dar nu si parintii sarbatoritei.

"Are un oarecare potential"

"As putea spune ca Ioana are talent si un oarecare potential, imaginile ei sunt ceva mai bune decat ale unui amator de nivel mediu", a spus artistul vizual Vlad Nanca. Artistul ii recomanda Ioanei sa lucreze cat mai mult, sa viziteze galeriile de profil si sa incerce sa-si gaseasca un drum propriu in arta.
"Daca doreste sa abordeze fotografia din perspectiva contemporana, ii recomand revistele "iDEEA", "Artphoto" si "Omagiu" si sa incerce sa evite revistele de fotoamatori".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.