Romanii din toate colturile lumii s-au distrat si au stat de vorba cu presedintele si cu premierul Tariceanu, sambata noaptea, la Olimp, in cadrul unei petreceri de pomina. Liderii comunitatilor romanesti din toata lumea au sosit inca de vineri la Mangalia pentru a participa la simpozionul romanilor de pretutindeni, organizat de Primaria Mangalia in colaborare cu TVR International, Asociatia Pro Familia si Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni.

Invitatii sositi din toate colturile lumii s-au distrat de minune, relateaza RomNet. Ei au ascultat melodiile lui Gil Dobrica si au admirat dansurile si traditiile romanesti. Au fost acolo fetele de la Capalna, tigancile din satra cu dansurile lor, iar ambianta a fost incalzita de vin romanesc. Surpriza cea mai mare a fost aparitia presedintelui Traian Basescu si a premierului Calin Popescu Tariceanu, impreuna cu sotiile. Aflat pe Litoral, tot saptamana trecuta, presedintele Romaniei a mai avut o seara plina, cand a decis sa-si petreaca seara la un restaurant, in Neptun. Socati sa-l vada pe presedinte la "masa de alaturi", turistii s-au inghesuit sa faca poze cu el si l-au aplaudat la "scena deschisa", dupa ce a dansat nestigherit cu sotia.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.