Luna aceasta se lasa cu lansari... fierbinti. Fetele de la A.S.I.A. se pregatesc de zor in aceste zile pentru lansarea unui nou album: "Sha-na-na". Evenimentul va avea loc in a doua jumatate a acestei luni, pana atunci fetele urmand sa mai scoata un videoclip la piesa "Un colt de cer". Cat despre plecarea din trupa a veteranei Sorana, se pare ca aceasta se mai lasa astepata.

- Sorana, va pregatiti pentru lansarea noului album. Cand va avea loc evenimentul?

- Vom lansa noul album luna aceasta, in a doua jumatate. Albumul se numeste "Sha-na-na" si este cel de-al optulea din discografia trupei. Contine opt piese, din care doua remix-uri dupa niste piese mai vechi A.S.I.A. (de la inceputurile trupei), piesa "Noapte albastra"(compusa de Adi Ordean mai demult, dar care nu a fost inclusa pe nici un album A.S.I.A.) si piese noi, unele in stil house si una latino.

Toate sunt piese de vara. Am vrut ca acest album sa fie unul mai aerisit. Am filmat deja un videoclip la piesa "O vara fierbinte" si ne pregatim pentru cel de-al doilea, la piesa "Un colt de cer". Nu stim inca unde vor avea loc filmarile, dar vom lucra cu acelasi regizor, Ciprian Florea.

- Cum te simti ca veterana in A.S.I.A.?

- Adevarul e ca nu ma asteptam sa ajung tocmai eu veterana. Am schimbat deja patru formule, dar pot sa spun ca ma simt foarte bine si in noua formula. Suntem prietene foarte bune, nu suntem doar colege, si asta conteaza foarte mult. Asta inseamna ca ne intalnim in fiecare zi, ne ajutam una pe alta, mai ales in momentele mai dificile ale vietii.

- Si totusi, din toate formulele, ai avut o prietena mai apropiata, mai de suflet?

- E greu de spus, pentru ca tin la toate in aceeasi masura. Si noi, in trupa, chiar n-am avut obiceiul sa facem bisericute. Pot sa spun insa ca m-am inteles foarte bine cu Anemona, eram prietene foarte bune.

- Cat crezi ca mai rezista A.S.I.A.?

- E o intrebare care mi se pune foarte des in ultima vreme. Mi-e greu sa estimez, sa spun cat o sa mai reziste o trupa din care chiar eu fac parte. Ar insemna ca nu mai cred in A.S.I.A., si eu continuu sa mai cred in aceasta trupa.

- Au aparut deja zvonuri ca te-ar interesa o cariera solo. Cum comentezi?

- Din pacate, lumea a inteles gresit. E adevarat ca am spus ca imi doresc foarte mult sa lucrez in televiziune. Asta nu inseamna ca am sa parasesc A.S.I.A. Nu se pune problema in nici un caz sa cant solo, acum sunt mult prea atasata de trupa. Pe de alta parte, este foarte adevarat ca nu ma vad cantand "Inima mea" pana la 30 de ani.

- Ai primit oferte din televiziune?

- Au fost cateva oferte intr-adevar. Deocamdata, le analizez, mai ales ca acum am de promovat un alt proiect, noul album A.S.I.A.

-Au existat chiar comentarii in presa ca l-ai considera depasit pe Adi Oredean...

- Nu, nu este adevarat. N-as putea sa sustin vreodata asa ceva. Nu stiu ce urmaresc cei care scriu astfel de lucruri. Adi Ordean este pentru mine o parte din familie. A.S.I.A. nu mai e demult doar o trupa, suntem o familie. Pot sa spun ca, dintre toti, Adi Ordean a fost omul care m-a a jutat cel mai mult atunci cand am avut nevoie.

- Va gaditi sa colaborati totusi si cu alti compozitori?

- Nu, nu se pune problema. Adi Ordean este compozitorul nostru, si daca l-as fi considerat depasit, n-as mai fi putut canta piesele A.S.I.A. Mie nu-mi plac compromisurile. N-am facut si nici nu voi face vreodata un compromis si sunt mandra de asta.

- Ai o noua relatie momentan?

- Da, am un prieten. Il cheama Andrei si ne-am mutat deja impreuna. Sper ca de data asta sa-mi ajute Dumnezeu si sa ne intelegem foarte bine.

- Din pacate, relatia cu Claudiu Patrascu nu a mers foarte bine...

- Da, a fost intr-adevar o relatie mai agitata. Multi ma intreaba inca daca il urasc pe Claudiu. N-as putea sa-l urasc, pot spune ca ii doresc tot binele din lume. Din pacate pentru noi, fiecare a luat-o pe un alt drum la un moment dat.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.