PRO TV lanseaza pe 17 august un experiment sexy

Nou reality-show romanesc, dar de data asta la PRO TV. "Bune si nebune" va trimite patru fete frumoase pe strada sa ispiteasca barbati banuiti ca pot cadea usor in capcana. Daca "Tradati in dragoste" cauta sa prinda adulterini in flagrant, de data asta vinovatia este presupusa, iar Cristina Cioran, Andreea Andrei, Adriana Nicolae si Ana-Maria Gheorghe vor aplica teste de fidelitate.

Cele patru fete vor merge din oras in oras si vor face farse celor care au dovedit ca merita sa fie pusi la incercare. Scenele vor fi filmate cu o camera ascunsa, iar la momentul potrivit ele vor dezvalui cine sunt de fapt, apoi vor da verdictul. Un alt tip de farsa pe care il vor face va fi sa se deghizeze in fete urate si sa incerce sa agate barbati pe strada.

Hibrid prasit in curtea proprie

Prima editie a emisiunii va fi difuzata duminica, 7 august, de la ora 22.15. "Bune si nebune" nu va fi difuzat insa cu regularitate, ci, ca si in cazul "Stele verzi", atunci cand exista un subiect bun. Hibrid intre "Vara ispitelor" si "Tradati in dragoste", imbinand tehnicile de camera ascunsa de la a doua, cu tentatia unor femei frumoase de la prima, "Bune si nebune" este o creatie autohtona. "Am vrut sa facem aceasta emisiune pentru ca avem deja pe post un astfel de program, strain ("Zambete intr-o pastila" - n.r.) si ne-am gandit ca putem face si noi ceva asemanator", spune producatorul emisiunii, Mona Segall.

Tinta de audienta a emisiunii vor fi in mod evident femeile, dar si barbati carora le place sa vada cum altii au probleme. "A vedea reactiile barbatilor in direct cred ca nu poate fi decat foarte amuzant, relaxant si foarte potrivit pentru vara", mai spune Segall. Cristina Cioran precizeaza: "Nu vrem sa-i jignim sau sa-i umilim pe barbati, ci doar sa le scoatem putin ochii".

Chiar daca "Bune si nebune" este difuzata dupa ora 22.00, producatorii au precizat ca aceasta nu va contine scene care sa fi putut incalca normele audiovizuale de protectie a copilului. Asta va feri emisiunea de ochii ageri de la CNA, care a avut recent probleme cu "Tradati in dragoste".
Cele patru fete au mai lucrat si in alte productii marca MediaPro. Cristina Cioran (foto dreapta sus) a terminat recent lucrul la "Numai iubirea" si este o actrita cu experienta.

Ana-Maria Gheorghe, Andreea Andrei si Adriana Nicolae au participat la "Miss Playboy 2005". Chiar daca nu a castigat nici una dintre ele, se pare ca producatorii de la MediaPro le-au remarcat. "Ne-au placut mult aceste patru fete cu care am lucrat foarte bine in toate productiile de pana acum si ne-am gandit ca este pacat sa nu le folosim", a mai spus Mona Segall.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.