Mihai de la 3rei Sud Est a renuntat duminica, 31 iulie, la burlacie. Membrul formatiei cu pricina si-a unit destinul cu Ema, iubita sa din adolescenta, care este insarcinata in trei luni si jumatate. La ceremonie au participat doar prietenii apropiati ai cuplului si membrii familiei. Cununia civila s-a desfasurat la Casa Casatoriilor din Constanta, iar cea religioasa a avut loc la biserica de pe B-dul Tomis. Petrecerea de nunta s-a "mutat" mai spre seara la Terasa "Colonadelor", bine cunoscuta in Constanta. Nasii lui Negrutzu au fost Ramona si Razvan Bujdoiu, buni prieteni ai cuplului si asociati in afacerile cantaretului.

De altfel, Ramona este noul proiect muzical al lui Negrutzu, iar pe data de 9 august, acestia vor interpreta un duet la Festivalul de la Callatis. Petrecerea a fost destul de intima, doar cateva nume din lumea muzicii, fiind prezente la nunta lui Mihai de la 3rei Sud Est, printre care trupele Blue Ice si Trident, fetele oferindu-le proaspetilor insuratei si un cadou muzical.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.