Pe timp de canicula vedetele noastre au dezvoltat metode proprii de racorire. Aerul conditionat, apa plata, piscina si femeile sunt la mare cautare.

Catalin Maruta se viseaza sultan. "Daca nu as avea aer conditionat, le-as angaja pe Nicoleta Luciu, Simona Patruleasa, Andreea Marin si Andreea Raicu sa imi faca vant cu patru evantaie mari. In echipe de cate doua. As convinge-o pe Simona sa o ierte pe Nicoleta dupa ce aceasta i-a furat iubitul, hocheistul Zsolt Csergo. As fi un fel de Mircea Radu!", ne-a declarat vedeta TVR 2.

SCHI LA SNAGOV

Rocsana Marcu sta in permanenta cu aerul conditionat pornit, fie ca e in casa, fie in masina. "Cand merg la cumparaturi las masina pornita ca sa nu se inchida aerul conditionat. Risc sa-mi fure masina, dar nu mai conteaza. In rest, mananc mult pepene rosu. Dupa-amiaza merg sa fac schi nautic la Snagov. Seara merg la piscina sa ma racoresc. Evit sa merg in timpul zilei la terase, asa cum fac multi."

GINA ARE SINUZITA

Roxana Ionescu sta toata ziua la piscina cu prietenele. Dupa-amiaza trage un pui de somn, dupa care pleaca pe la terase. Gina Pistol uraste aerul conditiont. "Nu pot scapa nicaieri de el. Am sinuzita, si pentru mine este un blestem. De cate ori am ocazia, plec la mare sau la munte. Merg la sala chiar daca afara sunt 40 de grade", ne-a spus Gina.

MAINI RECI

Dan Helciug are solutii inedite pentru a scapa de canicula: "Singurele care ma ajuta sa supravietuiesc caldurii sunt cele 20 de fete care ma maseaza destul de des. Le-am ales pentru ca nu au circulatia prea buna, asa ca au mainile reci mereu. Este reversul variantei de iarna cand alte douazeci de fete, cu mainile calde, ma maseaza ca sa nu-mi fie frig", ne-a declarat Helciug.

Canicula i-a incins imaginatia lui Maruta . Prezentatorul de la TVR 1 si-ar dori sa le aiba in harem pe Nicoleta Luciu, Simona Patruleasa, Andreea Marin si Andreea Raicu. Ele l-ar ventila, iar el le-ar ajuta sa-si rezolve problemele personale.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.