Celebra trupa reggae fondata de Bob Marley va concerta pe 10 septembrie in Bucuresti.

  • Concertul The Wailers se muta la Arenele Romane

Concertul pe care trupa The Wailers urmeaza sa il sustina la Bucuresti pe 10 septembrie va avea loc la Arenele Romane, desi, initial, a fost anuntat la Sala Palatului, informeaza organizatorii.

Oganizatorii mai anunta faptul ca toate biletele pentru concert vor avea un pret unic de 90 de lei, pentru a permite accesul la spectacol unui numar cat mai mare de iubitori ai genului reggae.

Trupa The Wailers a fost fondata in 1969, de insusi Bob Marley. Din pionieri ai genului reggae, muzicienii au reusit sa transforme acest nou stil muzical intr-un adevarat fenomen global, devenind astfel adevarate simboluri jamaicane. Dupa 1971, numele oficial al trupei a devenit Bob Marley si The Wailers.

Dupa disparitia lui Bob Marley, in 1981, legenda a fost continuata de basistul Aston "Familyman" Barrett, cel care a adus tinere talente in formatie. In cei 40 de ani de activitate, The Wailers au vandut peste 250 de milioane de albume in intreaga lume. The Wailers se mandresc si cu singurul disc de diamant acordat vreodata unui album reggae, pentru "The Legend". Compilatia detine si recordul pentru cel mai bine vandut album din istoria muzicii reggae: peste 20 de milioane de exemplare.

Biletele la concert pot fi achizitionate online, de pe site-urile ticketpoint.ro si bilete.ro sau din reteaua magazinelor Diverta, Muzica, A&B Retail One din Vitan, Plazza Mall, precum si de la casa de bilete a Salii Palatului.

In deschiderea concertului de la Bucuresti va urca pe scena trupa romaneasca El Negro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.