Cu o expresie de pura incantare, Mercy, fetita de 5 ani adoptata anul trecut de Madonna din Malawi, isi ridica fata pentru a primi un pupic de la mama sa. Insa cum este de fapt sa fii copilul unei vedete de talia starului pop?

David, si el adoptat de Madonna tot din Malawi, insa in 2006, este asa de grabit sa fie pupat de Mama, incat palaria ii cade de pe cap. Oare exista fotografii mai incantatoare cu vedeta pop, se intreaba jurnalistii de la Daily Mail.

Vazand scaparile de afectiune fata de copii sai adoptivi din Malawi pe o strada londoneza, iti poti da seama ca flacara dragostei materne arde foarte puternic pentru Madonna. Insa acest lucru nu ar trebui sa ne dea de gandit ca vedeta are de gand "sa se aseze la casa ei", deoarece acest episod se petrece pe platourile de filmare de la filmul W.E., pe care Madonna il regizeaza, munca de la care tocmai a fost intrerupta.

Dupa acest moment, copii vedetei au fost dusi inapoi acasa de catre Lourdes, fiica cea mai mare a Madonnei, tatal ei, Leon, si o dadaca.

Ce este cel mai ciudat pentru un om de rand, este faptul ca pentru a-si vedea Mama, chit ca sunt copii biologici sau cei adoptati, cei 4 micuti trebuie sa-si rezerve cu cel putin o zi inainte, momentele de "tandrete materna marca Madonna". Astfel, Lourdes, Rocco, David si Mercy trebuie sa-si programeze extrem de bine timpul de facut teme, cantat sau chiar gatit cu Mama. Aparent vedeta, care totodata este si femeie de afaceri, isi tine agenda impartita in perioade de 15 minute si este foarte cunoscuta pentru inflexibilitatea sa in ceea ce-i priveste timpul.

"Nu exista scurtaturi la a deveni Madonna. [...] Totul sta in foarte multa munca", ii place Madonnei, a carei avere este estimata la 230 milioane de lire sterline (cca. 280 milioane de euro), sa declare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.