Dragos Bucurenci marturiseste pe blogul sau personal ca este bisexual.

“Si eu sunt bi, daca tot veni vorba”, a scris Dragos Bucurenci pe blogul sau, relatand o conversatie cu un prieten de-al sau.

"Daca tot veni vorba, inteleg sa nu fac pe misteriosul, dar nu te astepta sa creez si o categorie pe blog in legatura cu asta.
Orientarea mea sexuala nu e nici noua, nici vremelnica. E sinonima cu inceputul vietii mele sexuale si probabil ca-mi va mai fi proprie inca o buna bucata de vreme. Dar nu simt ca ma defineste intr-o mai mare masura decat o fac IQ-ul, emotiile, comportamentul, hainele pe care le port, vocabularul sau optiunile politice, asa ca nu inteleg sa-mi construiesc identitatea in jurul acestui aspect particular al sexualitatii mele"
, a continuat acesta.

In varsta de 29 de ani, Dragos Bucurenci a debutat in presa la varsta de 17 ani, cochetand de-a lungul timpului si cu televiziunea. In prezent, conduce Asociatia MaiMultVerde si poate fi citit lunar in Elle si Esquire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.