Drew Barrymore va filma scene fierbinti si va folosi un limbaj vulgar in noul sau film "Going the Distance", alaturi de fostul partener, Justin Long.
Potrivit Contactmusic.com, actrita a declarat de curand ca noul ei film "Going the Distance" este cat se poate de real pentru ca limbajul folosit este unul extrem de colorat si contine mai multe scene de sex, actrita recunoscand ca filmul este foarte asemanator cu viata ei reala: "A fost uimitor ca am putut vorbi la fel de murdar ca in viata reala, de parca as fi vorbit cu prietenii mei!".

In ceea ce priveste scenele de sex, Drew a marturisit ca acestea chiar isi aveau rostul in film pentru ca orice cuplu face sex in viata de zi cu zi. "Ar fi fost imposibil ca scenariul sa fie unul realist in conditiile in care ar fi lipsit sexul si injuraturile!", a declarat aceasta potrivit Tabu. Barrymore l-a avut ca partener de platou pe iubitul ei din viata reala, Justin Long, pana in 2008, iar acum sunt doar foarte buni prieteni.

Potrivit DailyMail, actrita a declarat ca e minunat sa mergi la munca cu cineva pentru care ai sentimente profunde si cu care ai avut o relatie in trecut. Ca o completare, Long a declarat ca "se roaga ca Drew sa ramana pentru totdeauna in viata sa: "adevarul este ca ne iubim foarte mult. Am fost prieteni si inainte si o sa ramanem prieteni, doi prieteni foarte apropiati" .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.